Arhivska fotografija, Boris Šćitar/Pixsell
Arhivska fotografija, Boris Šćitar/Pixsell

Germanijak doznaje: Boysi 'upali' na trening i očitali bukvicu igračima: "Imate našu podršku, ali morate ginuti za ovaj grb!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 19:30

Ovaj put nije bilo zajedničkog, navijanja, bakljade i pljeska već je poruka navijača bila jasna, a uime svlačionice obratio im se Arijan Ademi i obećao maksimalno zalaganje

Dvaput su ove sezone Dinamovi navijači, Bad Blue Boysi, dolazili na Dinamove treninge u velikom broju i davali podršku igračima i trenerima. Bilo je to prije gostovanja u Ateni i Pragu, ispalo je slučajno da taj poticaj nije dao rezultat, Modri su ispali iz Lige prvaka, a kasnije i iz Europske lige. No, bilo je na tribinama Hitrec-Kaciana više stotina navijača, navijanje s igračima, baklje, pljesak i puna podrška uoči tih dviju utakmica.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A 'upali' su 'Boysi' na Dinamov trening i u subotu, dan prije utakmice s Istrom. Ali, ovog puta u drugačijem ozračju. Došlo je na Hitrec-Kacian 30-ak, mahom starijih navijača, nije bilo nikakvog nasilnog ulaska, prijetnji ili uvreda, da ne bi netko to pomislio, štoviše, prije dolaska najavili su da stižu ljudima u klubu, nitko ih nije spriječio. Ali, ali nije bilo ni navijanja, baklji, pjesme... Navijači su bili na terenu, 'postrojili' su, okupili igrače i jasno im rekli što od njih očekuju. Ukratko, njihova se poruka može sažeti u nekoliko rečenica: "Imate našu podršku i imat ćete je, ako ćete se ginuti za ovaj dres. Ne budete li na terenu davali maksimum, neće niti naša podrška više biti maksimalna!"

Uime svlačionice navijačima se obratio kapetan Arijan Ademi, koji među njima uživa veliko poštovanje, on im je kazao da će igrači sigurno dati sve od sebe i da vjeruje kako će se to pokazati već na utakmicom s Istrom u nedjelju. Očito, navijačima od dva poraza, u Splitu i u Prištini u samo nekoliko dana, smetalo nedovoljno zalaganje igrača, dojam da nisu dali sve od sebe da bi osvojili bod(ove)... Protiv Istre se, tako, očekuje puno bolji Dinamo, više energije, bolji pristup prije svega!



Tagovi

GNK DinamoIstra 1961Bad Blue BoysHNLArijan Ademi

Ostale Vijesti