Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Germanijak doznaje: Bivši Vatreni preuzima juniore Lokomotive

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.12.22. | 13:27

Agić je prešao biti pomoćnik u prvoj momčadi

Pred povratak HNL-a, evo i prvih promjena u redovima Lokomotive. Kako saznaje Germanijak, Jasmin Agić, dosadašnji trener juniora Lokomotive, postaje pomoćnik Silviju Čabraji u prvoj momčadi, a funkciju trenera juniora dobio je Nikica Jelavić, nekadašnji reprezentativac Hrvatske.

U sklopu 17. kola najboljeg razreda domaćeg nogometa, Lokomotiva je ugostila Istru u Kranjčevićevoj i pobijedila 2:0 za konačan oproštaj od HNL-a u kalendarskoj 2022. godini. S druge strane, Loksini juniori su četvrtoplasirani trenutno na svojoj tablici, a ispred njih su U19 selekcije Rijeke, Dinama i Hajduka. Prva iduća utakmica im je već za dva dana kada će ugostiti Slaven Belupo.

Jelaviću će ovo biti prvi trenerski angažman, nakon što je u igračkoj karijeri prošao od GOŠK-a iz rodne Gabele, preko Hajduka, Rapida, Rangersa, Evertona, West Hama i drugih klubova, da bi se potom umirovio upravo u Lokomotivi. Reprezentativnu karijeru (u A momčadi) je započeo pod vodstvom izbornika Slavena Bilića koji ga je pozvao na pripremne utakmice pred kvalifikacije susrete s Estonijom i Rusijom u lipnju 2007., a u sedam godina je skupio 36 nastupa za Vatrene.

(E.G./A.L.)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaNikica JelavićU-19 Lokomotiva

Ostale Vijesti