Germania
Germania

Germania Sport podržala rad Kuće ljubavi Savica

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 12:23

Kuća ljubavi Savica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije već 30 godina pruža sigurno utočište majkama i djeci kojima je potreban smještaj i pomoć u osamostaljenju

Germania Sport nastavlja sa svojim društveno odgovornim aktivnostima, a sada je ruku podrške s ponosom pružila kući za smještaj trudnica i nezbrinutih majki s novorođenčadi i djecom do tri godine – Kuća ljubavi Savica.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kuća ljubavi Savica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije već 30 godina pruža sigurno utočište majkama i djeci kojima je potreban smještaj i pomoć u osamostaljenju. Prije svega riječ je o osiguranju stanovanja, prehrane, odijevanja, održavanja osobne higijene, brige o zdravlju, čuvanja, odgoja i obrazovanja, njege, radne aktivnosti i korištenja slobodnog vremena. Štićenice kuće su i majke koje iz različitih razloga nemaju osnovnih uvjeta za život u svojim obiteljima.

Voditeljica Kuće ljubavi Savica, Maja Baljak, zahvalila je Germaniji na donaciji i dodatno predstavila rad kuće.

„Kuću ljubavi osnovao je Caritas Zagrebačke nadbiskupije 1991. godine, te je do sada kroz nju prošlo 351 trudnica te 1747 djece koji nisu imali adekvatne životne uvjete. Trenutni smještajni kapacitet omogućuje skrb za 30 korisnika: 21 dijete i 9 majki ili trudnica. U svakodnevni rad uključen je niz djelatnika, pa tako uz voditelja djeluju i socijalni radnik, psiholog, medicinske sestre, predškolski odgojitelji i drugo tehničko osoblje“, navodi Baljak.

Tonko Zubak iz korporativnih poslova i Marija Juršić iz pravnog odjela Germanije imali su zadovoljstvo osobno uručiti donaciju. „Germania Sport svojim društveno odgovornim djelovanjem stoji uz angažman svih koji nastoje ostvarivati pozitivne učinke u našoj okolini. Donacija društva Germania Sport jasan je znak naše podrške radu i ciljevima Kuće ljubavi Savica kojoj želimo svu sreću u nošenju s izazovima s kojima se susreću“, istaknuo je Zubak.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionicadonacija

Ostale Vijesti