GENI, GENI KAMENI: Malaga ima nevjerojatan učinak protiv Barcelone, a statistika otkriva nemilosrdnog

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.04.17. | 17:53

Malaga je očito "crna mačka" Barceloni!

Barcelonin neugodan poraz od Malage (2:0) uvelike je kompromitirao njihov položaj u utrci za prvaka Španjolske.

Barcelonina četiri poraza ove sezone stigli su od Alavesa, Celte, Deportiva i sada Malage; niti jedna od tih momčadi ne spada u top 10 klubova Primere, što je također dosta indikativno. S druge strane, Malaga se profilirala kao prava „crna mačka“ Barceloni, pošto je u posljednjih šest susreta čak četiri puta ostala prazne mreže protiv itekako favorizirane Blaugrane, kod kuće i na strani.

Zadnjih šest utakmica, od rujna 2014. završavale su redom 0:0, 1:0 za Malagu, 0:1 za Barcelonu, 1:2 za Barcelonu, 0:0 te sada 2:0 za Malagu, što znači da su u šest susreta primili tek tri pogotka od Barcelone, što je za momčad takvog renomea svakako impresivno.

Međutim, osoba koja je lajtmotiv tog lijepog učinka protiv aktualnih prvaka je svakako vratar Malage, kamerunski reprezentativac Idriss Kameni. Očito je čovjek naročito motiviran kada na njegov gol navaljuje Messi i društvo, pošto je čovjek u čak sedam utakmica protiv Barcelone ostao prazne mreže, što je više od bilo kojeg aktualnog vratara u La Ligi!

To uvelike podsjeća na učinak Ochoe u Granadi, koji je statistički ponajbolji vratar Europe, o čemu smo već pisali.

>>Jedini zid koji Meksiku treba: Kako je hit-golman SP 2014. uskrsnuo iza druge najgore obrane Primere?

Ipak, učinak kamerunskog vratara protiv drugih ekipa i nije toliko briljantan, pošto je Malaga ove sezone sa 47 primljenih golova tek negdje na sredini u toj domeni. Vidjet ćemo bez obzira na to hoće li 33-godišnjak nastaviti terorizirati obranama Messija i društvo i dalje!

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Idriss Kameni

Ostale Vijesti