REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Gazzetta plasirala zanimljivu vijest: Dinamo želi napadača Intera vrijednog sedam milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.07.23. | 17:56

Prošle sezone nosio je dres Empolija, a nedavno je debitirao za reprezentaciju Urugvaja

Vijesti velike većine stranih medija koji pišu o hrvatskim klubovima treba uzeti s popriličnom dozom opreza, ali kad je riječ o Gazzetti dello Sport, onda unaprijed znamo da se nečeg konkretnog sigurno ima… Pogotovo kad je riječ o igraču jednog od najvećih talijanskih klubova koji bi karijeru mogao nastaviti baš u hrvatskom prvaku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Martin Satriano član Nerazzurra postao je prije tri i pol godine, svega mjesec dana prije nego što je proslavio svoj 19. rođendan. Inter je na bankovni račun urugvajskog velikana Nacionala uplatio 2.4 milijuna eura, ali na Satriana nisu gledali kao nekoga tko bi odmah trebao činiti razliku u prvoj momčadi, već kao na svojevrsno ulaganje u budućnost. Urugvajac je upisao četiri nastupa za prvu momčad Intera, ali je veći dio sezone 21./22. proveo na posudbi u Brestu, dok je prošle sezone bio član Empolija. Budući da je zabio tek dva pogotka u 31 nastupu, Empoli ga nije pokušao zadržati u svojim redovima i za sljedeću sezonu već se Satriano privremeno vratio na San Siro dok mu iz kluba ne pronađu novog poslodavca. Barem na godinu dana...

Gazzetta javlja kako bi taj, jednogodišnji poslodavac, mogao biti zagrebački Dinamo. Iako, nisu Plavi jedini koji bi prema navodima Talijana htjeli dovesti Satriana, već su u borbi za njegovim potpisom Parma i Brest.

Iako Dinamov modus operandi nije da posuđuje igrače od stranih klubova (posljednji igrač koji je stigao u Maksimirsku 128 bez obveze otkupa bio je Mišić u sezoni 20./21), Satriano bi se, prema navodima Gazzette, uskoro trebao zaputiti u hrvatsku metropolu.

Inače, ovaj 22-godišnji Urugvajac je nedavno debitirao za A reprezentaciju svoje zemlje, a TM njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na sedam milijuna eura. S Introm je ugovorno vezan još četiri godine. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti