Futacs: „Nadam se da ću osvojiti titulu najboljeg strijelca.“

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.05.17. | 13:45

Iza napadača Hajduka je sjajna sezona…

U posljednjoj utakmici sezone Hajduk je jučer u Koprivnici slavio nad Slaven Belupom 2:1. Dvostruki strijelac u pobjedi Splićana bio je mađarski napadač Marko Futacs. Drugi gol koji je na jučerašnjoj utakmici postigao iz jedanaesterca bio je 18. gol Futacsa u ovogodišnjem izdanju HNL-a.

Bila je dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Počeli smo dobro, želio sam da sve riješimo u prvih 20 minuta. Postigao sam dva pogotka, mogao sam još jedan, žao mi je što sam tom prilikom bio malo sebičan, ali prvi put se nalazim u situaciji da se borim za titulu najboljeg strijelca“, rekao je Futacs nakon utakmice za Sportske novosti.

Vidjet ćemo, gledat ću danas utakmicu i nadam se da ću tu i titulu i osvojiti“, dodao je.   

A hoće li se mađarskom napadaču želja ispuniti saznat ćemo po završetku derbija između Dinama i Rijeke koji se na Maksimiru igra od 19 sati. Naime, Franko Andrijašević (Rijeka) i Amir Hodžić (Dinamo) ove su sezone postigli obojica po 15. golova. U slučaju hat-tricka jedan ili drugi (ili obojica?) mogli bi se izjednačiti s Futacsem na vrhu ljestvice strijelaca. Doduše, šanse im nisu velike…

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko Futacs

Ostale Vijesti