BRUNO FAHY/BELGA
BRUNO FAHY/BELGA

Frigan ostao bez trenera, turski vlasnici poludjeli zbog špekulacija da je 'pustio' utakmicu, federalni tužitelj najavio istragu!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.03.24. | 13:39

Westerlo je imao igrača više, vodili su 1-0, ali su gosti u samom finišu ogleda došli do pozitivnog rezultata.

Kad se Matija Frigan bude završio svoje reprezentativne obveze i vratio se u klub čije boje brani od ljeta 2023. godine, na klupi ga neće dočekati 42-godišnji Rik De Mil. Mladom belgijskom stručnjaku su turski vlasnici uručili otkaz nakon što je Westerlo odigrao 1-1 s Gernotm. Nije problem 1-1 i to da je Westerlo pokleknuo, već navodi mnogih belgijskih medija da je do remija došlo nakon što su se to dogovorili trener Rik De Mil i Wouter Vrancken (Genk). I to sve dok je trajala utakmica!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zanimljivo, belgijski federalni tužitelj najavio je istragu čim je utakmica završila, ali prije nego što je on uopće krenuo s poslom, turski vlasnici Westerla došli su do svojeg zaključka i treneru uručili otkaz!

„Klub je raskinuo ugovor s glavnim trenerom Rikom De Milom. Unatoč tome što smo razmišljali o dugoročnoj suradnji, ovu odluku smo smatrali neophodnom. Klub žali što mora poduzeti ovu mjeru, ali ne može prihvatiti da su vrijednosti i norme Westerla dovedene u pitanje. Zahvaljujemo Riku na njegovom nastupu i predanosti te mu želimo puno uspjeha u budućnosti“, stoji u kratkoj objavi na klupskoj stranici.

Frigan je u utakmici igrao od 77. minute, a ove sezone je za svoju novu (a po nekim navodima lako moguće i uskoro bivšu) momčad postigao četiri pogotka. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

WesterloGenkJupiler liga

Ostale Vijesti