Francuzi žele Modrog univerzalca, traže ga Škoti i Belgijci

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.06.19. | 14:06

Dinamo bi ga navodno pustio za 1,6 milijuna eura.

Žele ga radi njegove raznovrsnosti jer može na stopera i obje bekovske pozicije, a francuski mediji koji donose vijest kažu kako ga žele radi njegove ljevice.

25-godišnji univerzalni branič nije jedino zanimljiv Francuzima, navodno se za njega raspituju još škotski Celtic i belgijski Standard Liege.

Rrahmani je ove sezone odigrao 15 utakmica u HNL, zabio tri gola i jedan namjestio, ali kod Bjelice često igra jer mora, krpa po potrebi lijevi i desni bek, a kad mu nije dostupan netko iz stoperskog kvarteta Dilaver, Theophile, Perić i Lešković, zna njime zakrpati pozicije u srcu obrane.

Kako je Dinamo već doveo desnog beka Ivu Pintu, koji će pojačati konkurenciju Petru Stojanoviću, odnosno kako planira dovesti još jednog lijevog beka, koji će biti alternativa ili kojem će alternativa biti Marin Leovac, mogla bi se stvoriti gužva u obrani pa za Rrahmanija neće biti toliko mjesta.

Trenutačna vrijednost po Transfermarktu mu je milijun i pol eura, a ugovor s Dinamom ima do lipnja 2021. godine. Modri će ga navodno pustiti za 1,6 milijuna eura.

Amiens je proteklu sezonu završio na 15. mjestu i s Rrahmani bi im dobro došao u pokušaju učvršćivanja svog prvoligaškog statusa u sljedećoj sezoni.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

prijelazni rokLigue 1AmiensDinamo ZagrebAmir Rrahmani

Ostale Vijesti