REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

FOTO Tudor sletio u Istanbul, uskoro se očekuje i potpis!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.10.23. | 14:22

U novom klubu već ga čekaju njegovi pomoćnici s kojima je surađivao i u Marseilleu

Prije nešto više od sedam dana, Beşiktaş je na službenim stranicama objavio kako su njihov stožer pojačali Hari Vukas i Toni Modrić, ljudi od velikog povjerenja Igora Tudora. Germanijak je još tada pisao kako je dolazak splitskog stručnjaka na klupu velikana iz Istanbula samo pitanje vremena, a vrijeme da se to dogodi je – sada.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, iz Turske stižu informacije kako je Tudor sletio u Istanbul, što jasno sugerira kako je ostalo 'popeglati' sitnice prije nego li i službeno bude imenovan novim trenerom Beşiktaşa.

Prošle sezone Splićanin je odradio vrlo dobar posao na klupi OM-a, ali na kraju je ipak odlučio odstupiti s mjesta glavnog trenera. Koliko je dobro radio svoj posao navijači francuskog velikana shvatili su tek kad je Tudor otišao, ali povratka više nije bilo.

Unazad dva tjedna, Tudoru su mnogi isticali kao glavnog kandidata za novog trenera Napolija, neki čak i Lazija, ali ispostavilo se kako je on sada na korak od potpisa za Beşiktaş. Baš kao što je to Germanijak i najavio.

Sutrašnjem derbiju između Galatasarayja i Beşiktaşa Tudor će uživo svjedočiti, nakon čega se očekuje da će njegov potpis za momčad koju je nekoć vodio Slaven Bilić biti službeno potvrđen. Posljednjih 10 dana ulogu v.d.-a glavnog trenera Beşiktaşa obnaša Burak Yılmaz koji je ipak malo 'prezelen' da bi postao trajno rješenje na klupi budući da je prije svega par mjeseci okončao igračku karijeru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor TudorBesiktasTurskaturska nogometna ligaSuper Lig

Ostale Vijesti