Milan Sabic/Pixsell
Milan Sabic/Pixsell

FOTO Službeno: Legendarni Vatreni novi je pomoćni trener Šahtara!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.10.23. | 15:37

Posljednji angažman imao je u Hajduku gdje je bio prvi čovjek struke

Na službenim stranicama ukrajinskog velikana Šahtara osvanula je vijest u kojoj piše da je novi pomoćni trener Rudara Mario Stanić. Legendarni Vatreni, koji je posljednji angažman imao u Hajduku gdje je radio kao sportski direktor, odnosno savjetnik predsjednika Uprave, pomagat će novoizabranom glavnom treneru Marinu Pušiću koji je u Šahtar stigao iz Feyenoorda gdje je posljednje dvije godine radio kao pomoćnik Arnea Slota.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stanić je u iznimno bogatoj igračkoj karijeri igrao za Željezničar, Dinamo, Sporting Gijón, Benficu, Club Brugge, Parmu i Chelsea. Poslije igračke karijere uzeo je mali predah, da bi se onda priključio Club Bruggeu gdje je obnašao nekoliko različitih funkcija, između ostalih i onu skautsku.

Stanić je u prosincu 2019. stigao u Hajduk na poziv tadašnjeg predsjednika Marina Brbića, a u Splitu se zadržao nešto manje od godinu dana.

U Šahtar je stigao na poziv Darija Srne, sportskog direkora i legende Rudara, s tim da još uvijek nije poznato hoće li već danas biti na klupi ukrajinske momčadi koja u Ligi prvaka gostuje kod Barcelone na Nou Campu.



Tagovi

Mario StanićŠahtar

Ostale Vijesti