Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

FOTO Kovačev nasljednik doveo svog sina za pomoćnog trenera dan nakon što je završio igračku karijeru

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 18:14

Svoju aktivnu nogometnu karijeru završava "zbog zdravstvenih razloga", kratko je priopćeno iz Halleschena

Ralph Hasenhüttl je u nedjelju predstavljen kao novi trener VfL Wolfsburga nedugo nakon što je Niko Kovač dobio otkaz, a njegov sin Patrick u ponedjeljak je objavio kraj aktivne nogometne karijere sa samo 26 godina.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Svoju aktivnu nogometnu karijeru završava "zbog zdravstvenih razloga", kratko je priopćeno iz Halleschena. Sada se brzo vratio u nogometni biznis.

U utorak je kratka poruka VfL Wolfsburga glasila: "Craig Fleming i Patrick Hasenhüttl ubuduće će raditi kao pomoćni treneri novom glavnom treneru Ralphu Hasenhüttlu."

Hasenhüttl je radio s Flemingom tijekom njegovog vremena u Southamptonu sedam godina, a prije toga je bio igrač u Norwich Cityju i Oldham Athleticu. Nasuprot tome, dolazak Patricka Hasenhüttla, koji se tek ljetos preselio u Halle, je bila iznenađenje dan nakon završetka karijere. Osim toga, trenerski stožer će u početku podržavati Rainer Widmayer. 56-godišnjak je tek u rujnu prešao iz Greuther Fürth u Wolfsburg i djeluje kao pobveznica između centra za mlade i profesionalnog područja. (g)





Tagovi

WolfsburgNiko KovačBundesligaRalph Hasenhuttl

Ostale Vijesti