Reuters
Reuters

FOTO Dirk Kuyt preuzeo belgijski klub u kojem jedinicu drži Hrvat

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.12.23. | 19:19

Posljednji angažman imao je u ADO Den Haagu

Legendarni Nizozemac Dirk Kuyt (43) službeno je predstavljen kao novi trener belgijskog drugoligaša Beerschota. Posljednjih nešto više od godinu dana bio je bez angažmana nakon što je napustio ADO Den Haag, dok je prethodno u samostalnoj trenerskoj karijeri dvije godine radio kao trener juniora Feyenoorda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Beerschot je trenutno na drugom mjestu Druge belgijske nogometne lige, s tim da su bodovno izjednačeni s vodećim SV Zulte Waregemom koji je prošle sezone zamijenio Jupiler Pro ligu s Challenger Pro ligom.

U novom klubu Kuyt će voditi Davora Matijaša, 24-godišnjeg Splićanina koji je u siječnju 2020. prešao iz Hajduka u Antwerp za 150 tisuća eura, a član Beerschota je posljednjih godinu i pol dana.

Uz Matijaša, u Challenger Pro ligi igraju još petorica hrvatskih nogometaša, a to su Leon Lalić (Lommel SK), Matej Rodin (Oostende), Jakov Filipović (Beveren), Marko Itrak (RF Borains) te Mate Šimčić (SL16 FC).

Kuyt će priliku za debi u novom klubu imati 12. siječnja kad njegovoj momčadi u goste stiže mlada momčad Anderlechta, odnosno RSCA Futures.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Davor MatijašBeerschot

Ostale Vijesti