Fiorentina na ex-bavarski pogon: Ribery zove Mandžu i bivšeg suigrača

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.07.20. | 14:49

Mario Gomez probio je led, Ribery nastavio trend, a sad bi mogla stići još dvojica bivših igrača Bayerna.

Ikona minhenskog Bayerna Franck Ribery već je godinu dana u Fiorentini i čini se ne misli stati, iako mu je već 37. godina. Naprotiv, izgleda kako će sigurno ostati još barem godinu dana, jer si polako radi društvo u „kolijevci renesanse“.

Navodno zove Marija Mandžukića i nagovara ga da se vrati u Italiju, a isto sugerira i Mariju Gotzeu, s kojima je nekoć dijelio svlačionicu u Bavarskoj. Obojica su slobodni, Mandžukić je nedavno raskinuo ugovor u katarskom Al-Duhailu poslije samo šest mjeseci, a Gotze je dobio slobodne papire u Dortmundu.

Bild i Corriere dello Sport pišu kako Gotze neslužbeno radi kao posrednik u ovom poslu. Neće dobiti proviziju, ali mogao bi okupiti staro društvo...

Francuza već polako sustiže godina proizvodnje, naime u tekućoj sezoni zabio je samo triput i dvaput asistirao u 18 utakmica, ali imao je problema s ozljedom gležnja.

"Ribery - Mandđukić - Chiesa, uh kakav bi to napadački trojac bio," pišu oduševljeni navijači.

Fiorentina trenutačno ima Patricka Cutronea, ali bivši milanist i povremeni talijanski reprezentativac je na posudbi te će se na kraju sezone vratiti u Wolverhampton. To znači da će za Mandžukića biti dosta prostora u napadu, već znamo kakav je u tandemu s Riberyjem, a kad se na njih dvojicu ubaci i jedan od najtalentiranijih Talijana u nogometu...

(foto: nph/NordPhoto/PIXSELL)

 


Tagovi

FiorentinaBayernMario GötzeMario Mandžukić

Ostale Vijesti