Fina večera Vukova začinjena s dva lijepo izrađena pogotka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.07.20. | 23:00

Momčad Nuna Espirita Santa pokazala je kako nije slučajno šesta momčad prvenstva.

Od samog starta utakmice bilo je jasno kako će Vukovi današnji dan okončati „siti“.

Domaćin je igrao bilje, imali su i nekoliko istaknutijih prilika, ali prvi su do vodstva mogli gosti da je Schlupp malo bolje pucao u 27. minuti utakmice.

Bolja igra domaćina ipak je okrunjena prije završetka prvih 45 minuta.

Točnije, igrala se 41. minuta, domaćin je napadao kroz sredinu nakon čega je Moutinho prekrasno proigrao desnog beka Dohertyja koji je bio u punom naletu, na loptu je stigao pravovremeno, a njegov lijep ubačaj s desne strane glavom posprema u mrežu najniži igrač na terenu Daniel Podence kojem je to ujedno bio i prvi pogodak u sezoni – 1:0

U nastavku utakmice ništa se bitnije nije promijenilo na terenu.

Domaćin je i dalje kontrolirao tijek susreta, bili su bolji, dominantniji, imali su veći posjed lopte, a prvu veću priliku za povećanjem vodstva popustili su u 59. minuti. Traore se našao u situaciji jedan na jedan, ali njegov pokušaj lijepo brani Guaita.

Ipak, u 68. minuti ni Španjolac na vratima gostiju nije mogao ništa. Traore je fantastično prošao „kroz“ dvojicu igrača na desnoj strani, njegovo ubacivanje ide na nogu Jimeneza, ali Meksikanac je loše zahvatio loptu. Ipak, to loše zahvaćanje lopte pretvorilo se u asistenciju budući da je u sredini gostujućeg 16-erca bio Jonny Castro koji prima loptu, okreće se, i onda lijepo zabija za povećanje vodstva. - 2:0

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, većih prilika nije bilo, ali je zato domaćin apsolutno zasluženo slavio i upisao nova tri boda s kojima su sada ponovno preskočili Tottenham koji se s njima bori za šesto mjesto koje dogodine vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

(foto:CATHERINE IVILL - Action Images)

 


Tagovi

Daniel PodenceJonny Castro

Ostale Vijesti