REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

FIFA naredila West Hamu da plati 17,43 milijuna eura za transfer Nikole Vlašića!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.06.23. | 21:42

Napominje se da će, ako West Ham ne plati dug do 31. srpnja, ukupni iznos odštete porasti na 25,65 milijuna eura. Također, engleskom klubu će tri godine biti zabranjeno registrirati nove igrače dok se ne isplati cijeli iznos

Engleski West Ham morat će moskovskom CSKA platiti 17,43 milijuna eura za transfer hrvatskog veznjaka Nikole Vlašića po odluci FIFA-ine Komora za rješavanje sporova Međunarodne nogometne federacije .

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Napominje se da će, ako West Ham ne plati dug do 31. srpnja, ukupni iznos odštete porasti na 25,65 milijuna eura. Također, engleskom klubu će tri godine biti zabranjeno registrirati nove igrače dok se ne isplati cijeli iznos.

Vlašić je u ljeto 2021. iz CSKA prešao u West Ham. U kolovozu 2022. Roman Babaev objavio je da engleski klub nije u potpunosti platio transfer igrača. CSKA je 25. listopada odlučio podnijeti zahtjev FIFA-i za rješavanje ovog problema.

Vlašić je za CSKA igrao od 2018. do 2021. godine, a za to vrijeme je odigrao 108 utakmica, postigao 33 gola i upisao 21 asistenciju. Trenutno je Vlašić na posudbi u talijanskom Torinu, ove sezone Hrvat je upisao 5 golova i 8 asistencija u 37 susreta. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nikola VlašićTorinoWest HamCSKA

Ostale Vijesti