Feyenoordu ogroman remi u Rimu, Zenitu još veća pobjeda u Eindhovenu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.02.15. | 20:53

Junak momčadi iz Sankt Petersburga bio je fantastični Brazilac Hulk koji je pogotkom iz 64. minute riješio pitanje pobjednika.

Susret večeri šesnaestine finala Europske lige bio je onaj između Rome i Feyenoorda, a završilo je neodlučenim rezultatom 1:1. Velik je to remi koji Nizozemci nose na uzvrat koji će se igrati za tjedan dana u Eindhovenu.

Roma je odlično započela susret s nekoliko izglednih prilika, a sve je to okrunio odlični Gervinho u 22. minuti utakmice. Fantastična snalažljivost i odličan pogodak za veliko vodstvo koje ipak nije ostalo na semaforu do kraja susreta. Za to je kriv Kazim-Richards koji je u 55. minuti donio veliko izjednačenje nizozemskom predstavniku.


Uzbudljivo je bilo i na utakmici drugog Nizozemca PSV-a i ruskog Zenita. Pogodak odluke djelo je pomalo zapostavljenog Brazilca Hulka. Igrala se 64. minuta utakmice kada je napadač momčadi iz Sankt Petersburga pogodio s desetak metara.


Hulk Goal PSV 0 - 1 Zenit Petersburg Europa... by funnyno1

Club Brugge riješio je sve dvojbe o prolasku u daljnju fazu natjecanja. S 1:3 su svladali danski Aalborg, a sve je bilo riješeno unutar prvih 30 minuta utakmice kada su redom pogađali Oulare, Refaelov i Petersen. Počasni pogodak za domaćine djelo je Heleniusa u 71. minuti s bijele točke.

Ukrajinski Dnipro imao je veliku večer budući da su s čistih 2:0 uzeli bitnu pobjedu pred uzvrat u Ateni. Olympiacos je pao unutar pet minuta, a susret su odlučili domaći Kankava i Rotan.

Europska liga, rezultati:

Aalborg - Club Brugge 1:3 (Helenius 71'-11m/Oulare 25', Refaelov 29' Petersen 61')
Roma - Feyenoord 1:1 (Gervinho 22'/Kazim-Richards 55')
Dnipro - Olympiacos 2:0 (Kankava 51', Rotan 55')
PSV - Zenit 0:1 (Hulk 64')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Europska ligaOlympiacosClub BruggeAalborgPSV EindhovenZenitRomaFeyenoord

Ostale Vijesti