Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Ferenčina: „Nisam zadovoljan kako nam je sudio u zadnje dvije utakmice, nadam se da će sutra biti na visini zadatka”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 19:32

Trener Slaven Belupa na zanimljiv je način najavio sutrašnji ogled protiv Varaždina

Derbi sjevera, kako se često naziva dvoboj Slaven Belupa i Varaždina, očekuje nas sutra u Koprivnici u sklopu 29. kola Hrvatske nogometne lige.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bit će to dvoboj u kojem su obje momčadi lišene briga oko ostanka u ligi, no isto tako, nema ih niti blizu borbe za Europu, pa čak niit gornji dio ljestvice. Trener Slaven Belupa najavio je da neće ništa kombinirati sa sastavom, već će igrati oni koji su u ovom trenutku najbolji.

"Očekujem od svojih igrača maksimalno zalaganje i dobru igru i nadam se da ćemo pobijediti. U ovoj utakmici nećemo eksperimentirati i u sastavu će biti isključivo igrači u koje najviše vjerujem. Vraćaju nam se Štrkalj i Agbekpornu i vjerujem da ćemo pokazati pravo lice", istaknuo je Roy Ferenčina.

Trener Slaven Belupa osvrnuo se i na suca sutrašnje utakmice - Matea Ercega.

"Sudi nam mladi i perspektivni Erceg i nadam se da će biti u puno boljem izdanju nego u prošle dvije utakmice koje nam je sudio. S njegovim suđenjem u te dvije utakmice ne možemo biti zadovoljni, ali ne vjerujem niti sumnjam da su njegove greške bile namjerne. Nadam se da će sutra biti na visini zadatka", zaključio je Ferenčina.

Utakmica na stadionu Ivan Kušek Apaš počinje u 19 sati, a izravan televizijski prijenos je na Max Sport 1 kanalu.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSlaven BelupoRoy Ferenčina

Ostale Vijesti