Davor Puklavec/PIXSELL
Davor Puklavec/PIXSELL

Ferenčina najavio ogled protiv Rijeke: „Neće biti flastera na Pjaci, a na Liberu i Lepinjici je da pokažu da su pravi igrači“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.09.23. | 16:32

Utakmica u Koprivnici igra se u nedjelju s početkom u 17 sati

Nakon što je trener Rijeke Željko Sopić ogled protiv Farmaceuta prijepodne, poslijepodne je njegov, kako sam kaže, najbolji prijatelj Roy Ferenčina, najavio istu tu utakmicu samo iz kuta Slaven Belupa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćin nije u najboljoj situaciji, trenutno je iza njih samo Rudeš, ali Ferenčina vjeruje da njegova momčad može doći do pobjede.

„Očekujem da odigramo dobru utakmicu i tražimo bodove bez obzira na to što znamo da je Rijeka dobra ekipa. Vjerujemo u naše snage i igrače, nadam se da ćemo ponoviti utakmicu kakvu smo igrali s mladom reprezentacijom Hrvatske i dijelove utakmice protiv Dinama. Optimističan sam, svi gledamo pozitivno i jedva čekamo utakmicu da se pokažemo u najboljem svjetlu“, rekao je Ferenčina koji je potom odgovorio prijatelju Sopiću koji je rekao da u Koprivnici očekuje pobjedu.

„Ako oni pričaju da moraju pobijediti, ja ću im odgovoriti da mi to moramo učiniti. Vjerujem u svoje igrače kao i oni u svoje, ali da je Rijeka ozbiljan kandidat za vrh, je. Nogomet je nogomet – 11 na 11, pa da vidimo“, dodao je.

Utakmicu protiv Osijeka je za Riječane odlučio Marko Pjaca, igrač s čijim je kvalitetama novi strateg Farmaceuta jako dobro upoznat.

„Nećemo stavljati flaster, dolazit će do preuzimanja, no nije samo on opasan, ima i drugih igrača. No, moramo misliti i o sebi, i mi smo opasni pa ćemo napasti i nadam se da ćemo biti bolji u realizaciji nego na zadnjoj utakmici.“

Pod povećalom će kod domaćina biti Liber i Lepinjica, dvojac koji je u Slaven Belupo stigao baš iz Rijeke.

„Normalno je da imaju dodatan motiv da se dokažu. Na njima je da na utakmici pokažu da su pravi igrači, nadam se da će biti i ponajbolji igrači utakmice. Očekujem sve najbolje od njih“, dodao je, da bi onda zaključio kako je sve otvoreno i kako ima povjerenje u svoju momčad.

„Vidjet ćemo, uvjeren sam da protiv Rijeke možemo uzeti bodove i to ću prenijeti na svoju ekipu. Malo smo se sad pojačali i mislim da smo u boljoj formi nego prije; protiv Dinama se lomila utakmica i mogla je otići na našu stranu.“



Tagovi

Roy FerenčinaSlaven BelupoHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti