Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ferenčina dobio veliko pojačanje za završni dio sezone, kapetan Farmaceuta opet u pogonu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.03.24. | 19:41

U 2024. još uvijek nije odigrao nijednu utakmicu.

Nogometaši Slaven Belupa se nakon 27 odigranih kola u domaćem prvenstvu nalaze na skromnom osmom mjestu. Iako su drugi dio prvenstva otvorili s dvije vezane pobjede, izabranici Roya Ferenčine u posljednjih su šest prvenstvenih utakmica od maksimalnih 18 bodova osvojili samo jedan.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Faramceuti najviše problema imaju u posljednjoj liniji budući da su u drugom dijelu sezone primili 16 pogodaka, ali sada bi se stvari po tom pitanju trebale promijeniti budući da se u kadar prve momčadi vratio kapetan Tomislav Božić (36).

Iskusni stoper Slavena ove je sezone skupio 12 nastupa u svim natjecanjima, a posljednju utakmicu odigrao je 17.prosinca kad je njegova momčad upisala uvjerlijivi 4-1 poraz od Osijeka na Opus Areni. Božić je dosad skupio 169 nastupa u HNL-u te ukupno 130 nastupa za Slaven Belupo u svim natjecanjima. Prije dolaska u Koprivnicu (srpanj 2019.) pet je godina proveo u Poljskoj (Gornik, Wisla Plock, Miedz Legnica), a u HNL-u je osim za Slaven igrao još za Kamen Ingrad i Cibaliju.

Slaven će 28. kolo HNL-a otvoriti domaćim ogledom protiv Osijeka (29.ožujka, 18 sati), a Ferenčini će sigurno puno značiti povratak lidera na zeleni travnjak. Ove subote Farmaceuti će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Olimpije, a ‘generalna proba’ uoči zadnjeg kruga prvenstva odigrat će se u Svetom Martinu na Muri s početkom u 15 sati. 



Tagovi

Tomislav Božić.Slaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti