Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Farmaceuti moraju pronaći lijek za ostanak bez standardnih bekova, Goda poručio: "Pale su i suze na oproštaju. Budućnost? Menadžer vodi priču"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.06.22. | 08:04

Zoran Zekić ovog je ljeta ostao bez velike većine svojih lanjskih prvotimaca, a igrač koji u se u klupskoj povijesti našao na osmom mjestu po broju nastupa, Bruno Goda, nije mogao sakriti suze na oproštaju.

HNL fanatici navikli su da kad igra Slaven Belupo i kad se lopta nalazi negdje uz aut liniju, velika je vjerojatnost da će se kraj nje naći neki Bruno. Ako je lopta na desnoj strani, a Slaven u fazi napada, već ćemo po defaultu gledati gdje je Bogojević. S druge strane. ako Faramceuti napadaju po lijevoj strani, gotovo pa sigurni možemo biti da će se lopte 'dočepati' Goda, To se, na veliku žalost svih slavenaša, u skorijoj budućnosti neće događati. Imenjaci Bogojević i Goda napustili su Koprivnicu, mjesto gdje su se igrački afirmirali i gdje su dogurali do Top 10 po broju nastupa za klub.

Obojica su nedavno proslavila 24. rođendan, ali kako sad stvari stoje, 25 svjećica na torti ugasit će kao igrači nekog drugog kluba. Obojici je ugovorna obveza došla do kraja, ali zasad nema nikakvih naznaka gdje će nastavti svoje nogometne karijere, s tim da se Bogojevića već neko vrijeme povezuje s Rijekom.

Bruno Goda zasad, kako sam kaže, ne zna ništa, a i da zna, ne bi rekao. Pošteno...

"Menadžer vodi cijelu priču, ja ne znam previše, a i da znam, vjerojatno ne bih mogao govoriti o tome u ovom trenutku. Ne zamaram se, prijelazni rok je tek počeo", rekao je Goda za Sportske novosti.

"Došlo je vrijeme za odlazak. Nismo se uspjeli dogovoriti za nastavak suradnje i sad vrijeme provodim na relaciji Zagreb-Županja. Spremam se, održavam formu i čekam novi angažman. Upita ima, ali ništa još konkretno", dodao je pouzdani lijevi bek koji ne skriva da mu nije bilo lako napustiti Koprivnicu.

"Proveo sam u Koprivnici prelijepih pet godina. Tamo sam počeo svoju HNL karijeru, dosta sam napredovao kao igrač i osoba. Puno lijepih stvari mi se dogodilo, ali naravno da je bilo i teških trenutaka. Sve sam prebrodio i kad vratim unatrag bilo je to predivno iskustvo. Pale su i suze prilikom oproštaja od suigrča, imao sam najduži staž u svlačionici u komadu i stvarno sam se ovdje osjećao kao doma. Stoga i toliko emocija", zaključo je Bruno Goda, a njegov cijeli razgovor za SN pročitajte OVDJE.


Tagovi

Bruno GodaSlaven Belupo

Ostale Vijesti