Falcao hat-trickom potopio Bordeaux (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.12.16. | 19:37

Monaco je upisao još jednu visoku pobjedu. U 17. kolu stradao je Bordeaux na svom terenu, rezultatom 4:0.

Nogometaši Monaca nastavljaju sa fenomenalnim partijama u francuskom prvenstvu. Nakon demoliranja Bastije u prošlom kolu sa 5:0, Bordeaux je prošao nešto bolje – primili su gol manje od bastijskog fenjeraša.

Pitanje pobjednika praktički se riješilo nakon četiri minute. Domaćina je načeo Sidibe u drugoj minuti nakon jednog rukometnog 'prebrojavanja'. Samo dvije minute poslije na scenu stupa Radamel Falcao. Nakon ubačaja s desne strane u šesnaesterac domaćih, vratar Prior i donedavno potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertic, katastrofalno reagiraju, a Kolumbijac se iskusno izborio za poziciju i poentirao za 2:0.

Klub iz kneževine dovršio je započeti posao u drugom poluvremenu. U 49. minuti gosti su odigrali ubojitu kontru. Nakon dva dodavanja Germain je došao na desnu stranu odakle je ubacio za 30-godišnjeg napadača koji zaobilazi golmana i zabija za 3:0.

Konačni rezultat postavio je sjajni Kolumbijac u 64. minuti zaokruživši odličnu partiju hat-trickom. Branič 'Žirondinaca' Pallois bespotrebno je srušio Silvu u šesnaestercu bez lopte, a Falcao je mirno realizirao jedanaesterac. Bio mu je ovo deseti pogodak u prvenstvu čime se popeo na treće mjesto ljestvice strijelaca. Ispred njega su samo Edinson Cavani sa 14 zgoditaka i Alexander Lacazette sa golom više od preporođenog kolumbijskog reprezentativca.

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić odigrao je cijeli susret za monegaški klub, ali nije imao puno posla.

 


 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

MonacoBordeauxRadamel FalcaoDanijel Subašić

Ostale Vijesti