Action Images
Action Images

Evo zašto je Benfica odbila Hajduk za Krovinovića: Dogovorio je novu posudbu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.01.21. | 17:08

Trebalo bi biti službeno do kraja dana, tvrde portugalski mediji.

Hrvatski internacionalac vraća se na „mjesto zločina“.

Filip Krovinović bio je u pregovorima sa splitskim Hajdukom, ali nisu se uspjeli dogovoriti, a sad je jasno zašto je Benfica odibla tu ponudu - imala je bolju.. Portugalski Record otkriva kako je Krova blizu odlaska na posudbu u Nottingham Forest iz WBA-a do kraja sezone.

Po odlasku Slavena Bilića Krovinović je igrao samo jednom u FA kupu i jednom bio na klupi pa je odlučio potražiti novu sredinu, a Benfica neće imati ništa protiv ovog posla jer će ostati na Otoku.

Krovinović se izgleda vraća na „mjesto zločina“ u Championship, iz kojeg je lani izborio plasman u Premier ligu s WBA-om. Do kraja tekuće sezone igrat će za Nottingham Forest. Lani je u toj ligi za WBA odigrao 43 utakmice, zabio četiri gola i četiri namjestio, a budućem vlasniku zanimljiv je jer može pokriti nekoliko pozicija u veznom redu.

Record dodaje kako u Benfici zarađuje oko 30.000 eura na tjedan pa će njegov novi klub vjerojatno pokriti samo dio njegovih primanja jer si puni iznos neće moći priuštiti. U utrci za njegovo dovođenje bili su Hajduk, PAOK i Olympiacos, no čini se kako su Englezi ipak pobijedili.


Ostale Vijesti