GRAFIKA: Kakav paklen napad! Pogledajte kako bi izgledao River Plate da nisu prodavali svoje igrače

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.03.17. | 10:07

Bila bi to jedna od najboljih napadačkih ekipa na svijetu.

Što se tiče obrane tu su postavljeni Mercado iz Seville, Mammana iz Lyona i najpoznatiji među njima, Funes Mori iz Evertona. Na vratima je Augusto Batalla koji je još uvijek u Riveru, no pošto se radi o jednom od najvećih vratarskih talenata ni on se neće dugo zadržati. Traži ga Real  Madrid.

Vezni red predvodi Javier Mascherano koji je sagradio veliku karijeru, a na poziciji veznjaka s njim je Manuel Lanzini koji se dobro snašao kod našeg Slavena Bilića u West Hamu. Na krilnim pozicijama su Erik Lamela iz Tottenhama i Alexis Sanchez iz Arsenala.

Ono što privlači najviše pažnje je napad koji bi vjerojatno bio jedan od najjačih na svijetu da igra zajedno. Ofenzivnu trojku predvode Gonzalo Higuanin iz Juventusa, Radamel Falcao iz Monaca i Giovanni Simeone iz Genoe iza kojeg je odlična sezone i koji bi trebao ovo ljeto otići u puno veći klub.

Na klupi su još neki legendarni igrači poput Estebana Cambiassa i Martina Demichelisa, no u početnu su postavu upali samo trenutno aktivni igrači argentinskog velikana.

 

(Foto: Action Images, Squawka)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Gonzalo HiguainRadamel FalcaoAlexis SanchezGiovanni SimeoneRogelio Funes MoriRiver Plate

Ostale Vijesti