Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Eros Grezda ima novi klub, nakon avanture u Turskoj se skrasio u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.02.23. | 12:34

Vraća se u poznatu sredinu.

Bivši albanski reprezentativac i nekadašnji član Lokomotive, Osijeka, Rangersa i Šibenika, Eros Grezda, karijeru će nastaviti u Mađarskoj.

Ime njegovog novog/starog kluba je Zalaegerszeg ili samo ZTE, a Grezda je za početak potpisao ugovor do kraja aktualne sezone uz mogućnost produljenja za dodatnu godinu.

Prije samo četiri i pol godine, Grezda je u transferu vrijednom dva milijuna eura prešao iz Osijeka u Rangers. Na Otoku se nije snašao, a umjesto da mu to samo bude odskočna daska za nešto više, ispostavilo se kako mu je boravak u Rangersu bio vrhunac karijere nakon čega je ista strmoglavo krenula silaznom putanjom

Posljednji angažman u HR nogometu imao je u dresu Šibenika čiji je član bio u proljetnom dijelu prošle sezone, ali se nakon samo pola godine u klubu odlučio zaputiti u tursku Manisu. Tamo se nije naigrao, skupio je tek 10 nastupa u svim natjecanjima pa je tako prije mjesec dana dogovorio sporazumni raskid suradnje.

Grezda će karijeru nastaviti u trenutno 7. momčadi Mađarske, a tamo će ga dočekati još jedan bivši igrač Osijeka, Zoran Lesjak. Brzonogom 27-godišnjaku ovo će biti drugi mandat u ZTE-u budući da je u jesenskom dijelu sezone 21./22. tamo bio na posudbi iz Osijeka. (rv)



Tagovi

Eros GrezdaZTEMađarska

Ostale Vijesti