Epski promašaj: Falcao dobio statuu, ali bolje da nije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.09.18. | 18:11

Ronaldo dobro zna kako se Falcao osjeća.

Legendarni Kolumbijac Radamel Falcao dobio je statuu u svojem rodnom gradu Santa Marti, no s konačnom izvedbom malo tko može biti zadovoljan, posebno Falcao. Naime, statua baš i ne podsjeća previše na kolumbijskog napadača, a jedino što je pogođeno je poza u kojoj Falcao proslavlja golove. 

Statua je visoka čak 19 metara, ali doista su autori ovog djela mogli malo više pažnje posvetiti izgledu lica slavnog Kolumbijca. 

"Ponosimo se na ovog sina Santa Marte i zato smo željeli stvoriti ovaj rad u njegovo ime", rekao je Antonio Irisma Arias, umjetnik zadužen za izgradnju statue.

Kapetan Kolumbije rođen je u Santa Marti i započeo je svoju karijeru u klubu Lanceros Boyaca prije nego što je prešao u argentinski River Plate. Kasnije je igrao za Manchester United, Chelsea, Atletico i Monaco. Vodeći je strijelac Kolumbije sa 31 golom u 79 nastupa i jedna od najistaknutijih ličnosti ove južnoameričke države.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">A giant 19-foot statue of Radamel Falcao is being built in the Colombian&#39;s home town.  <a href="https://t.co/imRZ6X6D3f">pic.twitter.com/imRZ6X6D3f</a></p>&mdash; ESPN UK (@ESPNUK) <a href="https://twitter.com/ESPNUK/status/1043145456195444737?ref_src=twsrc%5Etfw">21. rujna 2018.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

Tagovi

Radamel Falcao

Ostale Vijesti