Enrique može birati: Ovo su četiri potencijalne zamjene za Pedra

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.09.15. | 17:32

Katalonski Mundo Deportivo iznio je četiri potencijalna imena koja bi mogla zamijeniti Pedra na Nou Campu u idućem prijelaznom roku.

Barcelona je bila poprilično mirna tijekom ljetnog prijelaznog roka. Dogovorili su transfere Aleixa Vidala i Arde Turana na samom početku 'mercata', ali su zato bili nešto aktivniji u onom suprotnom smjeru.

Najveći im je udarac zadao Pedro koji je napustio klub i otišao put Londona, na Stamford Bridge. Za katalonsku je momčad to velik problem s obzirom na to kako im trojac Messi, Neymar i Suarez nema adekvatnu zamjenu. Munir i Sandro još uvijek nisu na toj razini, a rupe trenutno na krilnoj poziciji krpa Rafinha.

Mundo Deportivo zato smatra kako će zimski prijelazni rok vrlo vjerojatno biti važan za Blaugranu jer im se tada ukida FIFA-ina zabrana registriranja igrača. Katalonci smatraju kako su Munir i Sandro tek privremena rješenja, a da bi u siječnju trebalo sletjeti dostojno ime na Nou Camp.

Kao četiri najizglednija kandidata izdvojili su Nolita, Carlosa Velu, Jesusa Navasa i Antonija Candrevu.

Veznjak Celte Nolito ' bio je u Barcinoj orbiti i spominjalo ga se posljednjih tjedana kao moguću prinovu momčadi Luisa Enriquea. Ipak, do toga nije došlo... Zanimljivo rješenje je ono iz San Sebastiana gdje caruje Carlos Vela. Dvadesetšestogodišnji Meksikanac je jedan od najpodcjenjenijih igrača na tržištu, otkupna klauzula mu je tek 30 milijuna eura i sigurno je kako bi bio od velike pomoći Barceloni. Uostalom, anketa čitatelja Mundo Deportiva pokazala je kako je on prva želja navijača katalonskog giganta.

Često se, tijekom epizode u Sevilli, oko kluba spominjao i Jesus Navas, a njegov se status u Manchester Cityju dodatno zakomplicirao dolaskom Sterlinga i De Bruynea. Posljednji na listi je 'glumac' iz Lazija Antonio Candreva, a Bartomeu bi za njega morao iskrcati između 25 i 30 milijuna eura.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jesus NavasAntonio CandrevaCarlos VelaNolitoPedroLuis EnriqueBarcelona

Ostale Vijesti