Action images
Action images

Engleski mediji bez milosti: Bilićeva budućnost u WBA jako je upitna

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 13.11.20. | 08:59

Po njima, još jedan loš rezultat i Slaven je bivši.

I prije samog početka ove sezone Premier lige bilo je sasvim jasno kako momčad WBA pred sobom ima iznimno težak zadatak. Nakon što su drugim mjestom lani u Championshipu osigurali direktan ulazak u elitni rang engleskog nogometa, mnogi su vjerovali da će uprava kluba stopostotno podržati svaku odluku Slavena Bilića te da će WBA u ovoj sezoni biti 'novi Sheffield'.

Ipak, sve ono što je Slaven htio - ili bolje rečeno zaslužio - uprava nije mogla ispuniti. Nekolicini igrača produljena je posudba, od West Hama otkupljen je Diangana, a kao jedino pravo pojačanje stigao je Karlan Grant. Ako se to uopće može nazvati tako...

Kako to obično biva, kad se ne uloži dovoljno, rezultat je puno slabiji od onog što bi mnogi željeli. Ali, želje su jedno, a realnost nešto drugo...

Bilić nije najbolje krenuo, njegova momčad još uvijek ne zna za pobjedu u Premier ligi, ali iako njega apsolutno nitko ne smatra glavnim krivcem za sve ono što se sada događa u WBA, on je taj koji bi za sve ove slabije rezultate prvi mogao platiti otkazom.

Naime, engleski Mirror piše kako je njegova budućnost jako upitna, kako čelnici kluba već polako gledaju i druge opcije koje se nude na tržištu. Zasad nema nikakvih imena, ne spominju se nikakve potencijalne zamjene, ali to ne daje nikakvu sigurnost bivšem hrvatskom izborniku.


Tagovi

Slaven Bilić

Ostale Vijesti