Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Emir Dilaver je novi igrač Dinama: Ambicije su uvijek visoke, idemo gaziti i to je to (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 12:22

Jučer je raskinuo ugovor s turskim Rizesporom.

Emir Dilaver je novi/stari igrač Dinama, potvrdili su iz kluba na službenim web stranicama.

Dilaver se vraća u Zagreb nakon godinu dana provedenih u turskom Rizesporu u kojeg je prešao baš iz Dinama. Zanimljivo, Dilaver je bio u ozbiljnim pregovorima s Osijekom, ali je zov zagrebačkog kluba ipak bio presnažan.

„Drago mi je što sam ponovno u Dinamu i što se sve ovako brzo realiziralo. Baš sam sretan što sam opet ovdje i jedva čekam da krenem raditi, da vidim igrače i upoznam neka nova lica. Pratio sam sve utakmice Dinama dok nisam bio ovdje, prvenstvo i Europu, gledao sam sve s prijateljima. Baš mi je bilo drago kakva je bila prošla sezona, fantastično, i ja sam uživao u tome. Iznimno sam zadovoljan povratkom. Ambicije su uvijek visoke, kad si u Dinamu naravno da imaš velike ambicije. Ostao je kod mene i dalje onaj fajterski gard koji sam imao i prije, idemo gaziti i to je to”, rekao je Dilaver po potpisu ugovora.

Posljednjih je dana oko povremenog BiH reprezentativca vladao pravi šušur. Javno ga je kritizirao trener, nazivao ga zlom pa tako raskid ugovora nije iznenadio. Iako su ga platili milijun eura, Rizespor je Dilavera pustio potpuno besplatno.

Dilaver je u dresu Dinama skupio 71 nastup i dva pogotka, a u karijeri je igrao još za Ferencvaroš, Austriju Beč i Lech Poznan.



Tagovi

Emir DilaverDinamo Zagrebnogometni transferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti