REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

El Tigre para siempre: Falcao ostaje u Madridu do 2023. godine

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 18:59

Slavni Kolumbijac je upravo produljio vjernost svom Rayu Vallecanu

I dok se klubovi ekspresno rješavaju starijih igrača koji nisu više spremni pružati 90 minuta nogometa u visokom tempu, ostalo nam je svega još nekoliko romantika nogometne igre, koji s velikim brojem godina na leđima i dalje igraju u top svjetskim ligama. Jedan od njih je i Radamel Falcao, toliko puta otpisani golgeter koji ove sezone proživljava pravu renesansu u dresu Raya Vallecana iz Madrida.

Otkako je stigao u Rayo, Falcao je odigrao samo 12 utakmica u kojima je postigao pet pogodaka. El Tigre je u La Ligi ugrizao Athletic Bilbao, Getafe, Cadiz, ali i kapitaLce; Barcelonu i Real Madrid. Stoga, nije za čuditi da je iz Madrida stigla vijest kako će kolumbijski napadač produljiti prvotno potpisati ugovor koji je vrijedio do 2022. Godine. Prema najnovijim informacijama koje donosi španjolski AS, Tigre ostaje u Rayu do ljeta 2023. Godine, kada će biti – tridesetsedmogodišnjak.

Podsjećamo, Radamel je krenuo u River Plateu iz kojeg je stigao u Porto. Tamo je prvoeo dvije godine,prije nego što je otišao u madridski Atletico za 40 milijuna eura. Slijedio je još jedan veći transfer i to u Monaco, a od tamo, posudbe u Manchester Unitedu, Chelseaju i potom besplatabn prelazak u Galatasaray koji je napustio četrvotg rujna kako bi se pridružio Rayu. Ova ikona kolumbijske reprezentacije (za koju broji 97 nastupa i 25 pogodaka) je u svojoj bogatoj klupskoj karijeri upisala 518 nastupa i ravno 300 pogodaka uz 55 asistencija. Kako je krenuo u Madridu, ta bi brojka mogla samo rasti…


Tagovi

Radamel FalcaoRayo VallecanoBarcelonaReal Madrid

Ostale Vijesti