REUTERS/Claudia Greco
REUTERS/Claudia Greco

Džeko: "Znao sam da će gol doći, ali još ništa nije gotovo"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.05.23. | 23:49

Heroj pobjede Intera bio je kratak i jasan nakon pobjede u ‘prvom poluvremenu’ protiv najvćeg rivala.

S ogromnih 2-0 nogometaši Intera idu u drugu utakmicu polufinala Lige prvaka koja je na rasporedu sljedećeg utorka. Pogotke za ‘goste’ zabili su Džeko i Mhitarjan, a baš su oni poslije utakmice bili ‘najtraženiji’ ljudi na cijelom stadionu.

“Sjajan je osjećaj, posebno jer je bila riječ o derbiju. Na papiru smo igrali u gostima i ovo je za nas dobar rezultat. Nekada upadnete u probleme jer lopta jednostavno neće ući u mrežu, ali strpljenje i rad se u konačnici uvijek isplate. Bio sam miran jer sam znao da će gol kad tad doći, ovo je samo dokaz tome”, rekao je 37-godišnji Edin Džeko pa dodao:

“Ne mislim da će nas ovaj rezultat ponijeti, iskusna smo momčad. Imamo dobar rezultat, ali još ništa nije gotovo. U Ligi prvaka samo velike momčadi dolaze do polufinala stoga moramo biti oprezni i koncentrirani kakvi smo bili i večeras.”

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Henrik Mhitarjan je večeras takođar bio sjajan, a kod pogotka, osim sjajne završnice, se 34-godišnji veznjak se posebno istaknuo i izvrsnim driblingom.

“Od prve minute smo imali veliku želju za pobjedom, to smo dokazali posebno u prvom poluvremenu. Kontrolirali smo utakmicu nakon odmora i ovom prilikom želim čestiti svojim suigračima, ali posao nije gotov, sljedeći tjedan nas čeka još jedna velika utakmica. Imali smo prilike zabiti više golova, nažalost moramo se zadovoljiti s dva i nadamo se da ćemo postići više u uzvratnoj utakmici.”



Tagovi

Edin DžekoInterLiga prvakaHenrik MkitarjanHenrikh Mkhitaryan

Ostale Vijesti