Dva nova igrača za Akhisar

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.07.14. | 15:55

Nakon što su prodali Oumara Niassea u Lokomotiv te tako zaradili 5,5 milijuna eura, čelnici turskog Akhisara su objavili dolazak dva nova igrača.

Prije odlaska na trening kamp u Austriji, predsjednik kluba Huseyin Eryuskel potpisao je ugovore s brazilskim obrambenim igračem Douglasom Ferreirom te turskim veznjakom Taskinom Calisom.

Popularni Douglão s turskim je klubom suradnju dogovorio već prije nekoliko dana, a u Akhisar dolazi iz portugalske Brage gdje je igrao od 2011. godine. Međutim, prošle sezone Douglão je bio na posudbi u Kataru i igrao za tamošnji Qatar SC, a zanimljivo je da je osim na poziciji stopera na Bliskom istoku igrao i napadača te je u 24 utakmice postigao 4 gola.

Taskin Calis pak u Akhisar dolazi iz Gaziantepspora. Riječ je o perspektivnom 21-godišnjem veznjaku koji je rođen u Njemačkoj, a u Borussiju iz Mönchengladbacha je počeo svoju karijeru. Međutim, brzo se preselio u Tursku za čije je mlade selekcije redovno nastupao, a sada će iskorak u karijeri tražiti u Akhisaru.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Akhisar Belediyespor

Ostale Vijesti