Action Images
Action Images

Dva Dalićeva čovjeka sigurno preskaču okršaj Dinama i CSKA

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.12.20. | 13:24

Propušta vjerojatno i jedan U-21 reprezentativac, ali na terenu bi trebala biti dva Dalićeva čovjeka i tri Bišćanova.

Hrvatski prvak u četvrtak će odigrati posljednju utakmicu razigravanja u skupini Europske lige protiv moskovskog CSKA. Ona neće imati rezultatski imperativ ni za jedne ni za druge, jer su Modri već osigurali plasman u proljeće s prvog mjesta skupine, a Rusi nemaju šanse za prolazak skupine.

Stoga, vjerujemo ni je dan ni drugi trener neće riskirati ozljedu i poštedjet će svoje najveće zvijezde. Modri pak planiraju otići sa stilom i shvaćaju susret vrlo ozbiljno, planiraju barem ostati neporaženi i sačuvati Livakovićevu mrežu i šesti put ove sezone u Europa ligi pa će Mamić rotirati malo manje nego što se očekuje.

Teško je pogoditi točan Dinamov sastav, ali sigurno neće biti kartoniranog Brune Petkovića, koji je u prošlom kolu zaradio isključujući žuti za ovo kolo i očistio se za nastavak natjecanja, a susret bi mogli preskočiti i kapetan Arijan Ademi te Joško Gvardiol, koji su lakše ozlijeđeni za vikend. Ništa ozbiljno, ali ne budu li sto posto, Mamić ih vjerojatno neće riskirati.

Na suprotnoj strani neće biti Nikole Vlašića, hrvatskog reprezentativca i najboljeg igrača CSKA, kojeg Rusi neće ni slati na put kako ga nepotrebno ne bi izlagali riziku od zaraza COVID-om 19, odnosno kako se ne bi ozlijedio na travnjaku.

Zato bi trebao zaigrati U-21 reprezentativac u dresu CSKA, Kristijan Bistrović, koji bi zahvaljujući rotacijama u momčadi Dinamova suparnika trebao zaigrati od prve. Gvardiol će vjerojatno odmoriti, ali Lovro Majer, kolega ranije navedenog dvojca iz Bišćanove reprezentacije, trebao bi zaigrati, jer će zbog kartona propustiti derbi s Rijekom za vikend. Što se mladih reprezentativaca tiče, na travnjaku bi mogli biti i Luka Ivanušec te Bartol Franjić...

Dakle, dvojica Dalićevih ljudi sigurno će preskočiti sutrašnje spuštanje zavjese na prvu polovicu natjecanja u Europa ligi, a o Mamićevoj odluci ovisit će hoće li ga propustiti još netko s popisa A reprezentacije iz njegove momčadi, odnosno netko iz dvojca Livaković i Oršić.


Tagovi

CSKADinamo ZagrebEuropska liga

Ostale Vijesti