Dva bivša igrača sadašnjeg hrvatskog trećeligaša zabijali za svoje repke, Kosovo i dalje u igri za Euro

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.10.19. | 22:38

Još jedan dan kvalifikacija za Euro je za nama, a treba pohvaliti i izvrsnu predstavu Engleza…

Prvi pogodak pravo je malo remek djelo zvijezde Crvenih vragova koji se prvo varkom riješio svojeg čuvara, da bi onda silovitim udarcem sa 15-ak metara svladao domaćeg vratara.

Barkley je svoj prvi pogodak, odnosno drugi engleski, zabio sa svega jednog metra nakon što mu je sve servirao Sterling. Treći pogodak Engleza Barkley je zabio u 32. minuti kada mu je prekrasno asistirao Kane, koji je ponovno istu ulogu preuzeo i u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada je precizan bio Sterling. Bila je to preslika drugog pogotka samo je ovoga puta Kane asistent, a Sterling strijelac.

U nastavku utakmice nismo vidjeli toliki raspon pogodaka. Sterling je upisao još jedan pogodak u 69. minuti, a Kane je upisao hat-trick asistencija. Kontra Engleza, izvrstan dubinski pas Kanea prema Sterlingu koji se našao u situaciji jedan na jedan i spasa više nije bilo.

Svoju gotovo pa savršenu večer Kane je upotpunio prvim svojim pogotkom na današnjoj utakmici nakon izvrsne solo akcije u 85. minuti utakmice.

Od ostalih utakmica treba izdvojiti onu između Kosova i Crne Gore. Domaćin je stigao do vodstva u 10. Minuti nakon što je korner izveo Celina, a najviši u skoku bio Amir Rrahmani, bivši igrač Splita, Lokomotive i Dinama.

Drugi pogodak djelo je Muriqija koji je izvrsno završio jedan kontranapad Kosova, iako mu je prvi udarac obranio Petković.

U nastavku utakmice nije bilo promjene na semaforu pa je tako utakmica završila rezultatom 2:0

Valja istaknuti i svojevrsni kiks aktualnih svjetskih prvaka Francuza koji su na domaćem terenu odigrali 1:1 protiv Turske. Ponovno je za Francuze precizan bio Giroud, a ovom “target manu” to je bio 38 pogodak za reprezentaciju. Turska je izjednačila preko Kaana Ayhana u 82. minuti utakmice, a nakon toga rezultat se više nije mijenjao.

Za kraj ističemo kako je jedan od pogodaka Albanije zabio Sokol Cikalleshi, napadač Akhisar Belediyespora koji je svojevremeno igrao za RNK Split.

Rezultate preostalih utakmica pogledajte u nastavku teksta:

(Foto:Reuters, Screnshoot)


Tagovi

Sokol CikalleshiAmir Rrahmaninogometna reprezentacija Kosovakosovska nogometna reprezentacijaEngleska nogometna reprezentacijaRaheem SterlingHarry KaneKvalifikacije za EuroEuro 2020

Ostale Vijesti