Duje Čop postao veliki tragičar! Trebao donijeti veliki bod Sportingu protiv Reala, a pogodio vrh tribine! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.11.16. | 18:24

Real Madrid je na kraju slavio protiv Sportinga s 2:1, a Duje Čop je promašio jedanaesterac za izjednačenje!

Igra se 13. kolo španjolske Primere, a odigrana su dva susreta dana.

U prvom je Malaga u utakmici sa čak sedam pogodaka porazila kod kuće Deportivo La Corunu rezultatom 4:3. Iako su gosti uspjeli stići zaostatak od 3:1 pogocima Andonea u 72. i Borgesa u 82., Malaga je na kraju ipak sačuvala sva tri boda nakon što je u trećoj minuti sudačke nadoknade pobjednički pogodak zabio Javier Ontiveros.

U drugoj utakmici madridski Real je teže od očekivanog porazio Sporting iz Gijona na Santiago Bernabeu s 2:1.

Doduše, rano je Real poveo s dva pogotka Cristiana Ronalda; prvo u 5. iz jedanaesterca, a zatim u 18. na asistenciju Nacha. Ali, kao da ih je onda jaka kiša koja se sručila nad Madrid i promocija čuvenih Adidas Parley dresova od oceanske plastike omela. Sporting je tražio svoj put do njihovog gola, a kada je u 35. Carlos Carmona smanjio na 2:1, činilo se da ni tad Real nije pretjerano zabrinut.

Sve do u 78. minuti nije dosuđena najstroža kazna za Sporting; naš reprezentativac Duje Čop imao je prigodu zabiti za veliki bod u gostima, ali je odlučio plasirati loptu iza Navasovih leđa. Naivno, jer je lopta katastrofalno otišla potpuno van okvira. Tako je Čop postao pravi tragičar za davljenike iz Gijona, pošto je utakmica završila pobjedom Reala 2:1.

Za Real je čitavu utakmicu odigrao Luka Modrić, a Matea Kovačića je u 81. minuti zamijenio Isco. 

(Foto: screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Duje Čop

Ostale Vijesti