Drogba pod krinkom obećanja reketari Marseille, navijači mu poslali jasnu poruku!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.01.17. | 16:41

Navijači Marseillea nisu oduševljeni načinom na koji bi se Drogba vratio u Marseille.

Navijači Marseillea napokon mogu barem očekivati bolje dane, nakon što se već nekoliko sezona muče rezultatski i vodstvom kluba.

>>Marseille: Ljubav lučkog grada pred velikom prekretnicom

Nakon što je L'Equipe objavio kako je izvjesno da je povratak Dimitrija Payeta na Velodrom sve bliži, pojavile su se informacije kako bi još jedno veliko ime koje je nosilo dres Marseillea blizu povratka u Marseille. Riječ je o Didieru Drogbi, koji je na kraju prošle sezone pod grubim okolnostima raskinuo ugovor s Montreal Impactom, odbijajući nastupati za klub koji se natječe u MLS-u. U međuvremenu nije pronašao novi klub, a početkom mjeseca Drogba je izjavio pomalo bizarnu izjavu:

„Postoji opcija i o povratku u Francusku, ali ne bih ulazio još u detalje. Nadam se kako ću održati obećanje o povratku u Marseille, jer je to izvedivo. Ali ako igrač nakon odlaska (iz Marseillea, op.a.) zarađuje vrlo dobre novce, kako očekujete da se vrati dok mu nudite pola od onoga što je zarađivao?“

Očito da su Drogbi i sa gotovo 39 godina na leđima ponovno najvažniji novci, a ne obećanje da bi mogao ponovno doći u klub iz kojeg se 2004. lansirao u sam vrh svjetskog nogometa. Drogba je prebacio odgovornost na upravu kluba, rekavši da „bi se volio vratiti kao igrač, ali kako istovremeno ne može prisiliti upravu da ga vrati“.

Međutim, osim što je i trener Rudi Garcia malo „spustio loptu na zemlju“ putem znakovite izjave kako je „ponekad najbolje lijepa iskustva ostaviti onakvima kakva su bila u trenutku rastanka“, oglasili su se i najžešći ultrasi Marseillea, koji su poprilično oštri spram bivše igračke ikone. Tako su mu na jučerašnjoj utakmici protiv Monaca podigli poruku:

„Drogba, prekini pričati da voliš L'OM (Marseille); više ti zaradiš u mjesec dana nego što ćemo mi u čitav život“, uz napomenu „prekini žaliti samog sebe i vrati se u Kinu“.

Naime, spominje se kako bi ga ponovno rado vidjeli i u Shanghai Shenhui, gdje je igrao 2012., ali i da je u Corinthians zainteresiran za angažman legendarnog napadača ukoliko odluči da ipak želi nastaviti s aktivnom karijerom. Jedno je jasno, u Marseilleu ga baš i ne žele.

 

(Foto: Action Images/Twitter)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Didier Drogba

Ostale Vijesti