Shkupi Facebook
Shkupi Facebook

Drama pred putovanje za Zagreb: U noćnom klubu pretučeni najbolji Shkupijev igrač i senegalski stoper

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.07.22. | 08:26

Oglušili su se na zabranu noćnih izlazaka iza 22 sata.

U utorak u 21 sat na stadionu Maksimir Dinamo će otvoriti svoju europsku sezonu utakmicom protiv prvaka Sjeverne Makedonije, Shkupija. Dinamo je u tom dvoboju ogroman favorit, što potvrđuju i tečajevi u Germaniji, a, nakon događaja u Skopju u ranim kasnim satima subote, šanse Plavih za pobjedu u ovoj utakmici se, čini se, još povećavaju.

(1.15) Dinamo (7.00) Shkupi (15.00)

Naime, prema informacijama koje stižu iz Sjeverne Makedonije, dva Shkupijeva Afrikanca, nigerijski napadač Sunday Adetunji (24) te senegalski stoper Faustin Senghoru (28) pretučeni su u noćnom klubu u Skopju. Razlog je, navodno, neprimjereno ponašanje prema djevojkama, a pretukli su ih, piše se, zaštitari.

Igrači Shkupija dobili su zabranu izlazaka iza 22 sata, tako da su se dva klupska prvotimca oglušila na izričitu zabranu njihovog šefa, a još su dobili i batine zbog neprimjerenog ponašanja. Adetunji i Senghoru su se pojavili iduće jutro na treningu i, tvrde makedonski mediji, putovat će danas za Zagreb iako atmosfera u momčadi zasigurno nije bajna.

Adetunji je u Skopje stigao prošlog ljeta iz nigerijskog Rivers Uniteda, u prošloj sezoni s 20 golova i osam asistencija vodio je klub albanske manjine do naslova prvaka Sjeverne Makedonije, a dobro je otvorio i tekuću sezonu zabivši Lincolnu u prvoj utakmici prvog pretkola Lige prvaka.

Faustin Senghor se u Skopju nalazi pola godine duže, prije toga je igrao za senegalsku Casu i Čelik iz Zenice, a prošle sezone je bio standardni prvotimac Shkupija zabivši za stopera respektabilnih četiri pogotka.

Hoće li zaigrati u utorak u ovom trenutku nije poznato, no, s obzirom na ne pretjerano široki kadar, Goce Sedloski čini se nema izbora....

(1.15) Dinamo (7.00) Shkupi (15.00)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

(N.R.)


Tagovi

Dinamo ZagrebShkupiGoce Sedloski

Ostale Vijesti