Došao je Mourinho, više ništa nije isto: Unitedov dvojac od 62.000.000 eura na transfer listi!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.05.16. | 10:49

Dvojica standardnih članova prve postave navodno su Mourinhovom odlukom stavljena na transfer listu.

Jose Mourinho je došao i čini se da na Old Traffordu više ništa neće biti isto. Portugalac je odmah počeo hvatati konce i slagati kockice po svojim željama.

Nema sumnje, pred Manchester Unitedom je zanimljivo ljeto, u kojem će Mourinho biti poprilično aktivan. No, osim što će kupovati, također će se i rješavati onih igrača koji mu se ne dopadaju.

Procurilo je da su to zasad Juan Mata i Daley Blind. Dvojica standardnih članova prve postave navodno su Mourinhovom odlukom stavljena na transfer listu!

Za Matu se tako nešto moglo i očekivati, iako je bio jedna od rijetkih svijetlih točaka Crvenih vragova prošle sezone. No, poznato je da Mourinho i Mata nemaju dobar odnos, a nesuglasice se vuku još iz Chelseaja, odakle je upravo Portugalac potjerao Španjolca u Man United.

A sada bi, pišu Španjolci, Mourinho mogao potjerati Matu u – Barcelonu! Ofenzivni veznjak je prošlog tjedna boravio u Kataloniji, a Mundo Deportivo podsjeća da mu je u karijeri već dva puta propao transfer na Camp Nou. Možda bi ovo mogla biti treća sreća…

Što se pak Blinda tiče, jedna od prvih kupovina Louisa van Gaala mogao bi biti jedna od prvih prodaja Josea Mourinha. On nije zadovoljan fizičkim potencijalom Blinda, kojeg ne vidi ni kao stopera, ni kao zadnjeg veznog.

Englezi pišu kako će Man United čekati odgovarajuće ponude za Matu i Blinda. Njih dvojica plaćeni su ukupno 62.000.000 eura i s Old Trafforda ih neće pustiti tek tako, ali sigurno je i da na njima neće zaraditi…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jose MourinhoManchester UnitedJuan MataDaley Blind

Ostale Vijesti