REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

Donedavni mladi Vatreni zabio u porazu Boaviste (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.11.21. | 21:38

Ovo mu je četvrti gol za portugalski klub

Novu sezonu donedavni U-21 reprezentativac Hrvatske Petar Musa započeo je u portugalskoj Boavisti. Tamo je stigao na posudbu iz praške Slavije, a portugalski klub ima pravo otkupa njegovog ugovora po isteku posudbe. S obzirom na dosad prikazano na tu opciju bi se mogli i odlučiti, jer Musa je danas zabio svoj četvrti gol u dresu Boaviste.

Boavista je danas gostovala kod Arouce gdje je poražena s 1:2. Domaći su poveli u 11. minuti golom Dabbagha, a Boavista se vratila u igru kada je u 54. minuti zabio 23-godišnji hrvatski napadač. S lijeve strane stigao je ubačaj u kazneni prostor, a tamo je poput leteće tvrđave nadskočio sve Musa i glavom zakucao za 1:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Iako je njegov klub imao više pokušaja prema vratima, domaćin je na kraju slavio zgoditkom u sudačkoj nadoknadi, a strijelac je bio Santos Alves. Arouca je ovom pobjedom skočila na deveto mjesto, dok je Boavista na 11. mjestu prvenstvene ljestvice.

Podsjetimo, Musa je igrač praške Slavije, koji je prošlu sezonu proveo u Bundesligi u redovima Union Berlina, a ove je nakon dvije utakmice u europskim kvalifikacijama protiv Ferencvaroša posuđen u Boavistu U Slaviju je otiša 2017. godine iz zaprešićkog Intera.



Tagovi

Petar Musa

Ostale Vijesti