REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Dominik Livaković na meti Al Nassra?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.03.24. | 17:20

Turci pišu da bi hrvatski vratar ovog ljeta mogao postati novi sugirač Cristiana Ronalda, Marcela Brozovića i Sadija Manea.

Iako veliku većinu ‘eksluziva’ nastalih iz pera turskih novinara treba uzeti s još većom dozom opreza, to ne znači da baš sve što napišu na kraju bude krivo. Da su skloni senzacionalizmu – jesu, da su u najveće svoje klubove ‘doveli’ gotovo pa sve najbolje igrače svijeta – jesu i to, ali… Tko zna, možda su baš ovaj put na pravom tragu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A sada im je glavna tema Dominik Livaković i njegov potencijalni transfer u Al Nassr. Takvim je prvi donio vijest, a istu su potom prenijeli i najveći turski mediji. Doduše, ne svi, jer Yağız Sabuncuoğlu, jedan od rijetkih turskih novinara kojem se može vjerovati, o mogućem odlasku Livakovića još uvijek nije napisao ni jednog slova…

No, Al Nassr je sada ‘in’. Prvenstvo su izgubili, iz azijske Lige prvaka ispali, a sve to sigurno će natjerati bogate šeike da dovedu neke nove megazvijezde u klub kojeg mnogi nazivaju azijskim Real Madridom. Kolumbijac Ospina je navodno poludio što ga trener nije izabrao za utakmicu protiv Al Aina pa se tako počelo šuškati o njegovom potencijalnom odlasku. A budući da je Livaković prije nego što je potpisao za Fenerbahçe bio i na ‘shortlisti’ Al Nassra, jasno je zašto se ova priča sada opet pojavila u medijima.

Ono što je važno naglasiti je da Livaković u Feneru brani sjajno, neupitan je startni vratar, a na njegove predstave navijači imaju samo riječi hvale. Dakle, ako bi ova Takvimova priča bila istinita, onda bi se turski velikan sigurno htio prilično naplatiti u ovom poslu.

No, o tom potom. Zasad je vijest – Al Nassr je zainteresiran za Livakovića, a nešto više o svemu Turci zasad ne navode. Dobro, odgovorili su na pitanje zašto, ali neku konkretnu informaciju ipak nisu dali. Zli jezici rekli bi ‘ništa novo’…

U svakom slučaju, Livakovića ovog četvrtka očekuje uzvratna utakmica protiv Union SG-a, dok onda u nedjelju njegova momčad gostuje kod Trabzonspora u derbiju kola. Ako Al Nassr i kuca na vrata, Livaković ih otvoriti može tek kada sezona završi, a do tada na sve ove priče ipak ne treba trošiti previše vremena. (I.A.S.)



Tagovi

Dominik LivakovićFenerbahçeSuper Lig

Ostale Vijesti