REUTERS/Alexander Nemenov
REUTERS/Alexander Nemenov

Dok se Milan misli, Zenit se vratio s istom ponudom za Vlašića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.07.21. | 10:47

CSKA želi novac odmah

Da Nikola Vlašić traži izlaz i CSKA i nije više vijest, a da se njega pita, barem prema dosadašnjim informacijama, već bi trenirao na Milanellu s momčadi Stefana Piolija. Milan bi doveo Vlašića, ali ponuda od 5 milijuna za posudbu i 25 milijuna otkupa na kraju sezone ne zadovoljava apetite moskovskog CSKA.

Rusi žele novac odmah s obzirom na trenutnu financijsku situaciju. Logično, žele što više zaraditi na ponajboljem igraču kojeg su 2019. godine Evertonu platili 15.7 milijuna eura, a jedan od glavnih uvjeta je da uplata bude odmah.

Taj uvjet spremni su ispuniti njihovi rivali iz Sankt Peterburga. Kako navodi talijanska La Gazzeta dello Sport, Zenit je spreman odmah platiti 25 milijuna eura, a oni su isti iznos nudili i prošlog ljeta. Trenutno najbolji ruski klub slaže momčad za Ligu prvaka i rado bi u njoj vidjeli Vlašića, kojeg bi tamo dočekao kolega iz reprezentacije Dejan Lovren.

Gazzeta navodi kako Milan, ukoliko ne želi izgubiti borbu za Vlašića, mora reagirati u sljedećih nekoliko dana. Problem ostaje formula Vlašićevog transfera na koju je Milan spreman. Pišu i kako Vlašić čeka signal iz Milana te da je spreman i na manju plaću od one koju nudi Zenit.

Stoga, Milanu ne preostaje ništa drugo nego odriješiti kesu ako želi Vlašića. Ako i ne uspiju, okrenut će se dovođenju Marcela Sabitzera iz RB Leipziga i Juliana Brandta iz Borussie Dortmund.


Tagovi

Nikola VlašićCSKA MoskvaZenitMilan

Ostale Vijesti