Action Images
Action Images

Dogovoreno! PSG pronašao trenera, potpisat će na tri godine, predstavljanje u sljedećih nekoliko sati

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.12.20. | 12:16

Leonardo ga je kontaktirao još prošli tjedan, a službeni pregovori ulaze u drugi dan...

Dobro upućeni talijanski novinar, inače stručnjak za tržište transfera Nicolo Schira javlja – sve je dogovoreno, Mauricio Pochettino će biti novi trener PSG-a. Argentinski strateg trebao bi potpisati ugovor do 2023. godine, javlja isti izvor.

Njemački strateg klub će napustiti sa šest osvojenih trofeja samo četiri mjeseca poslije poraza u finalu Lige prvaka. Tuchel je u zadnjoj utakmici pregazio Strasbourg 4:0, međutim uprava je ranije odlučila o njegovoj smjeni i danas je samo oslužbenila svoju odluku.

Pochettino je bez posla od otkaza u Tottenhamu 2019. godine, a o njegovom skorašnjem imenovanju raspisali su se svi vodeći internetski transfer stručnjaci.

„Leonardo je kontaktirao njegove ljude još prošli tjedan, ali službeno su otvorili pregovore jučer i sad ulaze u drugi dan. Trebali bi ga predstaviti u sljedećih nekoliko sati, kad utanače sve detalje,“ tvitao je ugledni Fabrizio Romano.

U kombinacijama za sjedanje na vruću klubu Parižana bio je i Talijan Max Allegri, no čini se kako je argentinski trener dobio tu utrku...



Tagovi

Thomas TuchelPSGMauricio Pochettino

Ostale Vijesti