Dogovoreno: Nikola Moro odlazi iz Dinama za 10 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.08.20. | 08:33

Veznjak Modrih dolazi kod bivšeg dugogodišnjeg pomoćnika Jurgena Kloppa.

Kako prenose Sportske novosti, sve je spremno za transfer Nikole More.

Naime, zagrebačkom Dinamu stigla je ponuda za ovog veznjaka u iznosu od deset milijuna eura, a poslao ju je Dinamo iz Moskve. Priča se zakotrljala minulog vikenda nakon što je 22-godišnji veznjak odbio ponudu trećeg Dinama – kijevskog – a čini se kako ga je ruska liga koja doista jest kvalitetnija zadovoljila i s financijske strane.

Spomenuti izvor tvrdi kako su Modri prihvatili ponudu Rusa te da je sam Moro dogovorio visinu plaće, ali da treba sačekati posljednje sitne detalje da se finaliziraju. Transfer bi trebao biti objavljen službeno tijekom srijede.

Dinamo iz Moskve minulu je sezonu okončao na šestom mjestu ljestvice i izborio kvalifikacije za Europsku ligu, klub je nedavno preuzela VTB banka koja je krenula ulagati u klub izgradivši i novi stadion, a na čelu sportskog sektora kao sportski direktor od prošle godine nalazi se Željko Buvač – nekadašnji dugogodišnji pomoćnik Jurgena Kloppa.

Moro je za Dinamo odigrao četiri seniorske sezone u kojima je skupio 114 nastupa prema Transfermarktu, zabio deset golova i upisao osam asistencija.

Sve je spremno za transfer, sada se čeka službena objava dvaju Dinama.

(Foto: Luka Stanzl/Pixsell)


Tagovi

Nikola Moro

Ostale Vijesti