Dobro jutro juventini diljem svijeta, De Ligt službeno postao novi igrač Stare dame (VIDEO, FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.07.19. | 07:33

Bomba za početak dana!

De Ligt je fantastičan igrač, brz, vješt s loptom, odličan u prekidu te je usprkos činjenici kako ima svega 19 godina pravi lider na terenu.

Jedan je od najzaslužnijih za ogroman uspjeh Ajaxa prošle sezone kada su ih doslovno minute dijelile od ulaska u finale Lige prvaka, ali se tada za Tottenham ukazao Lucas Moura koji je u pogotkom u 96. uništio sve snove navijača Kopljanika.

De Ligt je do sada već skupio 17 nastupa za Nizozemsku reprezentaciju, a do sada se već može pohvaliti brojnim individualnim priznanjima i nagradama kao što su Nizozemski talent godine (17./18.), Nizozemski igrač godine (18./19.) kao i sa nagradom Golden boy 2018. godine.

Ukupno je u dresu Ajaxa upisao 134 nastupa, a pritom se u listu strijelaca upisao 14 puta.

Financijski detalji ovog transfera još uvijek nisu dostupni javnosti, ali bi sve informacije vezane uz De Ligtov transfer i ugovor u Juventusu trebale biti poznate u narednih nekoliko dana.

Juventus je ovom kupovinom dodatno potvrdio svoje ambicije koje streme ka osvajanju Lige prvaka, a vjerujemo da De Ligtu neće biti puno vremena potrebno za adaptaciju u novu sredinu budući da ako mu i bude u nekim trenucima teško igrači poput Chiellinija, Bonuccija, Buffona, a i u konačnici Cristiana Ronalda (kojkeg mnogi ističu kako je bio glavni pokretač za dovođenjem ovog mladića) će uvijek biti spremni uskočiti, kako sa savjetom, tako i sa podrškom.

De Ligt u Juventusu, za sve juventine diljem svijeta, dan jednostavno nije mogao bolje započeti!

 

 

 

 

 

 

(foto:screnshoot/juventus twitter)

 


Tagovi

Mino RaiolaAjaxCristiano RonaldoGianluigi BuffonGiorgio ChielliniLeonardo BonucciMatthijs de Ligt

Ostale Vijesti