Dobar početak? Messi radi Koemana prekida godišnji odmor

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.08.20. | 15:54

Kreće borba za naklonost čovjeka koji je obilježio nogomet zadnjih 15 godina.

Kako javlja španjolska Marca, Koeman niti nakon 24 sata službenog stolovanja na klupi Barce odlučio se na iznimno važan potez koji bi mogao uvelike obilježiti bližu budućnost kluba.

Nizozemac je za danas dogovorio ‘’oči u oči’’ sastanak s Leom Messijem. Tema razgovora bit će, rauzumije se, Argentinčeva budućnost u klubu. Očigledno je da najveći igrač u povijesti kluba ozbiljno razmatra napuštanje Nou Campa.

Štoviše, takvo je stanje bilo na snazi mjesecima unatrag, a nakon blamaže od Bayerna u Ligi prvaka razumljivo da je uvelike nabujalo. Bilo kako bilo, Messi je ukazao poštovanje novom treneru i pristao na kratko prekinuti odmor kako bi eventualno našli zajednički jezik i vidjeli preklapaju se njihove vizije Barcelone u narednim mjesecima.

Podsjetimo, Messi ima važeć ugovor do sljedećeg ljeta, no pivotalni trenutak mogli bi biti predsjednički izbori u Barceloni koji su zakazani za ožujak. Pitanje je samo namjerava li Messi ostati toliko dugo na Nou Campu, pogotovo jer Inter i Manchester City već stoje nadobudni poput gladnih pasa koji dahću propeti na zadnjim nogama.  

Kad bi Leo imao čarobnu kuglu i iz budućnosti iščitao da će Josep Maria Bartomeu na proljeće odstupiti sa mjesta predsjednika kluba, dojam je da se Ronald Koeman ne bi imao zašto brinuti.  

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">() Messi&#39;s gesture to interrupt his holiday in La Cerdanya to meet Koeman is interpreted at the club as the captain&#39;s desire to continue at Barcelona. Koeman also has to talk to Luis Suarez, who wants to stay. <a href="https://twitter.com/HelenaCondis?ref_src=twsrc%5Etfw">@HelenaCondis</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/FCB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FCB</a>  <a href="https://t.co/E2YcpDwDMw">pic.twitter.com/E2YcpDwDMw</a></p>&mdash; Tejas Gada (@TejasFCB) <a href="https://twitter.com/TejasFCB/status/1296445566579281927?ref_src=twsrc%5Etfw">August 20, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Action Images)


Tagovi

Ronald KoemanLionel MessiJosep Maria BartomeuBarcelonaInterManchester City

Ostale Vijesti