Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dinamo vraća svoje dijete u Maksimir!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.09.23. | 12:12

Tibor Halilović u jednom trenutku je dogurao do pozicije kapetana Heerenveena, ali prošlo proljeće je igrao na kapaljku te je odlučio potražiti novu sredinu

Trener Sergej Jakirović najavio je nakon Osijeka kako će se tijekom ponedjeljka pokušati dovesti nekoliko igrača kako bi ih Dinamo mogao na vrijeme prijaviti za Konferencijsku ligu. Stoper Sosa je u Zagrebu i nakon liječničkog pregleda trebao bi potpisati ugovor, a Germanijak doznaje da bi se poslijepodne mogao završiti još jedan posao. Naime, u Maksimiru su odlučili vratiti svoje dijete.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tibor Halilović koji je karijeru gradio u nogometnoj školi Dinama, pa preko Lokomotive i poljske Wisle otišao u Rijeku s kojom je uzeo dva trofeja Kupa te se izborio za transfer u nizozemski Heerenveen, vraća se u Maksimir.

Kako saznajemo, klubovi trenutno rade na užurbanoj komunikaciji i razmjeni papirologije te bi Halilović trebao potpisati do krajnjeg roka za prijavu igrača za Konferencijsku ligu.

Halilović je vezni igrač koji je dobro počeo svoju epizodu u Nizozemskoj. U jednom trenutku bio je kapetan Heerenveena da bi se prošle godine u proljeće nešto promijenilo te je prilike dobivao na kapaljku. Tražio je izlaz iz svoje situacije, svjestan kako je u najboljim nogometnim godinama a kada se pojavila kombinacija s Dinamom, odmah je pristao. To je njegov klub, rođen je u Zagrebu i životna želja je bila nastupiti na dresu Dinama. Najbliži tome bio je 2014. kada je bio na klupi u Puli u pretposljednjem kolu kada je Zoran Mamić priključio mlade igrače. Potom je Halilović preko Lokomotive stigao u Rijeku za koju je odigrao 65 službenih utakmica, najčešće na pozicijama ofenzivnog i defenzivnog veznog igrača.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tibor HalilovićLjetni prijelazni rok 2023GNK DinamoHeerenveen

Ostale Vijesti