Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo sutra igra za potvrdu prolaza: "Imamo dobar rezultat, ali ništa ne znači" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.02.21. | 12:13

Utakmicu su najavili kapetan Dinama Arijan Ademi i trener Zoran Mamić

Dinamo je na ruskih -13 slavio u Krasnodaru rezultatom 3:2. Do pobjede Modre je predvodio sjajni Bruno Petković s dva zgoditka dok je za treći izveo spektakularnu akciju kojom je Atiemwen došao u priliku zabiti pobjednički gol.

Već sutra Modri na Maksimiru u 21:00 sat dočekuju Ruse s prednošću iz Krasnodara i imaju priliku ponoviti uspjeh iz ere Nenada Bjelice.

Uzvratni ogled s Krasnodarom najavili su strateg Dinama Zoran Mamić i kapetan Arijan Ademi.

„Pred nama je velika i važna utakmica. Iz prošle utakmice nosimo pozitivan rezultat, ali sad moramo biti još koncentriraniji i odlučniji da bi potvrdili prolaz. Teško da će Krasnodar nešto mijenjati iz prošle utakmice. Dosta su ofenzivni i to očekujemo u ovoj, sigurno s još većim motivom. Bergu treba smanjiti prostor i protok lopte. Međutim, nije on jedini i moramo suziti prostor na još manji da ne naprave nešto što ne bi željeli“, kazao je Zoran Mamić te predao riječ kapetanu.

„Imamo dobar rezultat, ali ništa ne znači. Sutra je važnija utakmica u kojoj moramo biti bolji za proći dalje. Moramo poboljšati realizaciju. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili. Imaju dosta dobre individualce koje moramo zaustaviti i znati im odgovoriti. Moramo odigrati još čvršće i jače. Sigurno da su u početku pritisci veći. Sad smo došli u fazu gdje smo ispunili očekivanja. Možemo puno i daleko. Mislim da ekipa nije ispunila svoja očekivanja.“, rekao je kapetan Arijan Ademi u najavi utakmice s Krasnodarom.

Mamića more slatke brige oko sastavljanja momčadi.

„Svi su na dispoziciji. Meni je to privilegija ali i glavobolja odrediti kojih će 11 izaći na teren“, istaknuo je trener Dinama.

Osvrnuo se i na motivaciju ekipe.

 „Što se tiče motivacije tu je bespredmetno razgovarati. Ne treba posebna priprema s obzirom na važnost utakmice. Naravno da nakon prve utakmice i pobjede može se očekivati ono lako ćemo. Nakon prve utakmice igrači su bili sretni, ali i na zemlji. Svi smo svjesni težine i onoga što nas čega.“, rekao je Mamić.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videozapisu:



Tagovi

Europska ligaDinamo ZagrebKrasnodar

Ostale Vijesti