Germania Grafika @Pixsell
Germania Grafika @Pixsell

DINAMO – sastav za Valur: Ademi od prve minute predvodi Plave u novi pohod na Europu!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 20:00

Germanijak doznaje kako će kapetan Dinama startati od prve minute iako se prethodno mislilo da će ga Krznar za ovu utakmicu odmarati.

Iako je bio na Euru s Makedonijom, Arijan Ademi nije htio koristiti odmor koji mu je Krznar ponudio već se praktički odmah po povratku u Zagreb priključio suigračima te je potpuno fizički spreman za utakmicu.

A kada je Ademi spreman, onda je on taj koji se pita hoće li igrati ili ne!

Dinamo bi u srijedu trebao istrčati sa Zagorcem na vratima. Bekovski par činit će Stojanović (desno) i Štefulj (lijevo). Naime, Moubandje ima lakšu ozljedu i u Dinamu su procijenili kako ova utakmica definitivno nije od onih u kojima se treba riskirati. Na njegovu poziciju će prinova iz Rijeke.

Stoperski tandem bit će Rasmus Lauritsen i Dino Perić.

Nije tajna da je najveća gužva u veznome redu. U Maksimiru imaju veznjaka na izvoz i slatke su brige za Damira Krznara. Iako, i to je upitno s obzirom na to da svaki igrač koji ostane na klupi ima svoje argumente da se požali. Recimo, Amer Gojak koji se vratio s posudbe u Torinu. Svi znaju da je ovo njegovo vrijeme u godini kada njegove igre donose Dinamu i novce i Lige prvaka… Krznarov argument je da su oni koji su iznijeli finiš prošle sezone imaju blagu prednost, ali opet… No, ne sumnjamo u Amera Gojaka i njegovu sposobnost da se nametne. Igrao je kod svih trenera, igrat će i kod Krznara. I to vrlo brzo.

Vezni red činit će Jakić kao defenzivni vezni, dok će ispred njega biti dvojac Ademi - Mišić. O Ademiju smo sve naveli, dok su Jakić i pogotovo Mišić ostavili dobar dojam na pripremama u Sloveniji te izborili startne pozicije u prvoj Dinamovoj utakmici nove sezone.

Na desnom krilu igrat će Lovro Majer, dok je ono na lijevom rezervirano za Luku Menala. Još jedna povratnik u Maksimir koji se dokazao lani u Rijeci najavio je velike stvari u ovoj sezoni. Evo mu prva prilika da krene pokazivati…

U špici će sutra istrčati Duje Čop. Još jedan povratnik kojem će ovo biti debi na Maksimiru nakon šest i pol godina.

Utakmica počinje u 19.00 sati uz direktan prijenos na HNTV-u.

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac – Stojanović, Lauritsen, Perić, Štefulj – Jakić – Majer, Mišić, Ademi, Menalo – Čop


Tagovi

Arijan AdemiDinamo ZagrebValurLiga prvakaKvalifikacije za Ligu prvakaMaksimir

Ostale Vijesti