GNK Dinamo
GNK Dinamo

Dinamo predstavio treći dres: Rađen u čast Zlatnoj generaciji, a premijeru će imati u nedjelju (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.11.22. | 10:40

Kraj je Europi, ali ne i novostima iz Maksimira

Tek što su se naspavali nakon dolaska iz Londona, u Maksimiru su već pripremili novost - prezentiran je treći ovosezonski dres - zlatni.

"Nova garnitura dresova simbolički je spoj Dinamovih zlatnih generacija - romantičarske momčadi iz 1982. godine i sadašnjeg naraštaja", poručuju iz Dinama.

Na leđima dresa, odmah ispod ovratnika, ušiven je i logotip posvećen 40. obljetnici zlatne generacije s istaknutim brojem 82, a samo je jedan dio spektra akcija Plavog kluba kojim su se prisjetili velebne Dinamove generacije.

>> Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Premijera zlatnih dresova bit će na utakmici 16. kola HNL-a između Dinama i Šibenika, u nedjelju 6.11. u 17:10 sati na Maksimiru.

Iz Dinama poručuju:

Nova garnitura spoj je zlatne majice i tamnoplavih hlačica i štucni. Pritom je sama majica prošarana monokromatskim uzorkom koji simbolizira mrežu nogometnog gola. Na gornjem dijelu dresa dominira tamnija, a na donjem svjetlija verzija dvobojnog klupskog grba otisnutog u istom tom koloritu. Identičnu je rezervnu kombinaciju Dinamo koristio i ranijih godina, ali uz manju razliku što je zlatna dominirala i gornjim i donjim dijelom dresa uz popratne tamnoplave detalje. Takav je dizajn egzistirao punih pola desetljeća, od 2009. do 2014. godine. Zlatni dresovi izrađeni su od stopostotno recikliranog materijala.

Zlatni dres u prodaji je od petka 4.11. u oba Dinamova fan shopa te u web shopu. Cijena dresa za odrasle iznosi 549 kuna, dok je cijena dječjeg dresa 449 kuna.



Tagovi

Dinamo ZagrebDresoviHNL

Ostale Vijesti