Pixsell
Pixsell

Dinamo ostaje bez još jednog napadača? Mahira Emrelija želi ruski velikan!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.08.23. | 13:19

Tu vijest donose azerski mediji...

Prema pisanju azerskog AzeriSprota interes za Dinamovog napadača Mahira Emirelija iskazao je moskovski Lokomotiv koji je, navodno, bio zainteresiran za azerskog napadača još prije godinu i pol kada je Emerli dolazio u Dinamo iz poljske Legije. Emreli se tada odlučio na prelazak u Dinamo u kojem je u godinu i pol zabilježio 29 nastupa i pritom zabio šest pogodaka uz dvije asistencije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u turskom Konyasporu, na izlaznim vratima iz Dinama bio je i ovog ljeta, ali ga je Igor Bišćan 'revitalizirao' te je dobio priliku u tri utakmice pretkola Lige prvaka, a najbolju utakmicu sezone odigrao je u 3-0 pobjedi kod Istre u HNL-u. Sergej Jakirović dao mu je 25 minuta protiv Sparte i sinoć 20-ak minuta protiv Rijeke, našao se u jednoj velikoj šansi, ali nije zabio...

Prema pisanju Azerispora Emreli nije protiv prelaska u Lokomotiv, no, nešto će se pitati i Dinamo budući da Emreli s hrvatskim prvakom ima ugovor do 2026., a tržišna vrijednost iznosi mu 1.2 milijuna eura.

Zbog ruske agresije na Ukrajinu, ruska Premier liga potpuno je izašla iz fokusa Europe. Lokomotiv nakon šest kola nove sezone drži osmo mjesto s devet osvojenih bodova. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mahir EmreliDinamo ZagrebLokomotiv Moskva

Ostale Vijesti