Luka Stanzl / Pixsell
Luka Stanzl / Pixsell

Dinamo bez Šutala barem dva mjeseca, Jakirović vraća Živkovića u Maksimir. Čavlina do ljeta u 'loksi', lijevi bek prioritet!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.12.23. | 15:15

Odmah nakon Derbija u Maksimiru su krenuli u slaganje igračke križaljke za proljeće

Dario Dabac postao je glavni Dinamov skaut i trebao bi pomoći u prijelaznom roku i slaganju momčadi za proljeće. A crtanje igračke križaljke počelo je već u ponedjeljak i krenulo je s lošim vijestima. Kao što je Germanijak u nedjelju objavio, Dinamo je ostao bez Boška Šutala, čija je ozljeda gležnja ozbiljnija no što se prvotno mislilo. Naime, kako smo doznali, Boško Šutalo će s travnjaka izbivati barem dva mjeseca! Nakon što se tek ljetos poslije duge ozljede vratio u ritam treninga, prošao pripreme i bio u kadru čitavu jesen, sad ga opet čeka dulja pauza! Neće Boško proći pripreme, pitanje je kad će ponovno u trening i teško je očekivati da će u nastavku sezone imati veću minutažu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Čim su to u Maksimiru saznali definitivno su odlučili, Moreno Živković vraća se u Dinamo! Mladi stoper, koji je odlično odradio posudbu u Lokomotivi i za kojega se već ranije pričalo da će se na zimu vratiti u matično jato, mogao bi tako postati prvo novo ime za proljetni nastavak sezone. Vagali su u Dinamu je li ga bolje vratiti odmah ili pustiti da se još pola godine razvija na Kajzerici, sad je i ozljeda Šutala ubrzala odluku. Za razliku od Živkovića, Nikola Čavlina ostat će do ljeta u Lokomotivi. Novi vratar nije prioritet, zadovoljan je Sergej Jakirović formom Zagorca i Nevistića, za Čavlinu je, misle u Dinamu, bolje da još pola sezone stječe iskustvo i formu pa onda, možda, na ljeto dođe u Dinamo.

Kad se priča o pojačanjima, prioritet je lijevi bek, to je pozicija na kojoj Sergej Jakirović hitno želi novog igrača. Navodno je nekoliko igrača već u užem izboru, s nekima od njih se i ozbiljno pregovara i, bude li sve kako Jakirović planira, već do početka priprema Dinamo bi mogao imati lijevog beka. Osim njega, 'gađa' se još jedno krilo, desni bek, možda i još jedan stoper. Još uvijek nije dogovoren dolazak Arbera Hoxhe, iako je igrač rekao da želi samo u Dinamo, Modri i Slaven Belupo još se nisu dogovorili, vidjet ćemo kako će na kraju završiti ta priča.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoBoško ŠutaloSergej JakirovićMoreno ŽivkovićBetis

Ostale Vijesti